2777
2789

رفتم سمت قرآن حفظ کردن نماز خوندن 

ولی هیچ جوره دلم باهاش صاف نشد

خیلی وقتا میگم خدا وجود ندارد

میگن خدا عادله ولی هیچ عدالتی نداره 

میگن کاراش حکمت داره 

ولی هیچ حکمتیش برای انسان ها قابل توجیه نیست...

اینکه مردم غزه تو اون شرایط باشن مردم آمریکا و اسرائیل تو اون شرایط 

حکمت گرسنه موندن اون همه بچه کوچیک چیه 

واقعاً ما بازیچه دست خداییم؟ مگه خدا خودش انسان رو نیافریده مگه میل به خوبی کمال و برتری رو تو وجودش قرار نداده ؟

مگه از پایان همه چی مطلع نیست ؟ چرا پس بعضی هارو انقدر بدبخت آفرید که بگه حکمتی داره؟

با این حکمتا چی رو می‌خواسته ثابت کنه 

من به شخصه واقعاً به وجود خدا دیگه اعتقاد ندارم تو خانواده مذهبی بزرگ شدم ولی خدا فقط ساخته ذهن یک مشت آخوند و متجاوز بوده و تمام 

که بتونن تمام گند کاری های خودشون رو بندازن گردن یکنفر دیگه 

اگه به کمال در عقل برسی میفهمی خدا تو همه چی عادله و هر کارش حکمت داره عزیزم ❤️

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دنیای ذر تو قران اومده

یعنی اینکه ما چهرمون ، خانوادمون ، کشوری ک توش ب دنیامیایم و... رو پذیرفتیم وتصمیم گرفتیم وارد زندگی شیم

این از این

بعدام ما تو این دنیا واسه این اومدیم

ک مورد امتحان خدا قراربگیریم

مثلا یکی با پول زیاد موردامتحان قرارمیگیره

ک ایا طرف با پولی ک داره ب فقرا کمک میکنه ؟ ایا مغرور میشه ؟ایا دل میشکنه ؟ایا طمع میکنه و....

پس منطقیه ک زندگیمون دچار مشکلات مختلف شه

این دنیا مهم نیست

مهم دنیای بعد مرگه

ک ادمارو بخاطر اشتباهات مجازات میکنن و کسایی ک خوب بودن جایگاه بهشت روبدست میارن

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

درست اسلام از خیلی دین ها کاملتر . 

ولی من به شخصه سعی میکنم آدم درستی باشم ولی اینقدر بر ضدزن بودنم حرف شنیدم اینقدر حرمت مرد گرفتن منو نه اینقدر بخاطر دین ضربه خوردم حتی به خاطر مادر بودنم پس تصمیم گرفتم دین نداشته باشه ولی انسان باشم 

اسی 

منم احساس نا امیدی دارم 

ولی عدالت منظورش این نیست همه قشنگ باشن

یا همه پولدار باشن

یعنی روز قیامت حساب همرو یه جور میرسه

میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️‍🩹