2777
2789
عنوان

چه علامتی روی صورت شوهرتون ببینید دچار شک میشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1238 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست من رو گردن شوهرش جای کبودی دید خودشو میزد به اون راه میگفت حتما خورده یه جا😐بعد شما به اکلیل شک میکنید؟اونم یدونه؟😐

وقتی نیکی میکنم،احساس شادمانی دارم.و هنگامی که بدی میکنم،احساس شرمساری...این تمام دین من است

من سریع میپرسم ازش

💛هر چه هست از برکت خداست💛 امام زمان (عج) عیدیمو داد ؛ شب نیمه شعبان فهمیدم مامان شدم 😍 کوچولومون بیمه ی امام رضا جانه 🌸 یه صلوات برای سلامتیش بفرستید 🌸ممنوووون  ....... امیرعباس جانم  روز ولادت حضرت زینب و آغاز سال نوی میلادی بدنیا اومد ❤❤❤

به اینکه یکی تو باد رد شده باد اکلیلاشو آورده چسبونده رو صورت این یا اینکه خونه ی باباش اینا بوده😕

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

من ب خودم شک میکنم و خودمو ب دکتر نشون میدم 😑

من خودم ن سایه میزنم ن لباس اکلیلی دارم یوقتا رو شکمم اکیلیل دیدم 🤣

ازهرجایی میتونه بچسبه بهش مگر خب سابفه بدی داشته باشه شک کنم!!

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop