2777
2789
عنوان

چه علامتی روی صورت شوهرتون ببینید دچار شک میشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1238 بازدید | 89 پست
فیکشو خریدم صد تومن انقد حال میده😁

وااای نزززن خواااهرررر

گور بابای هدی بیوتی و پلت های 1 میلیونیش که نداریم بخریم

فیکیشو نزن آسیب میزنه به پوستت

برند روولوشن یه کپی ازش زده اکلیل درشت داره

مثله همونه

حدود 150 60 اینا 

اونو پیدا کن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

يبارم دوستم تعريف ميكرد رو لباس زيره شوهره مويه بلوند ديده بود

بنده خدا دوسته منم موهاش مشكي بود

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يبارم دوستم تعريف ميكرد رو لباس زيره شوهره مويه بلوند ديده بود بنده خدا دوسته منم موهاش مشكي بود

یا صاحب صبر😨

«نماز»  مثل نهری جاریست که هرگاه جاری میشود، گناهان را میشوید و از بین میبرد.  پیامبر رحمت(ص)

ببخشید چون نتم ضعیفه دونه دونه جواب نمیدم .

بهش گفتم اگلیل رو صورتته یه خنده کوچولو کرد و نگاهشو برگردوند و دوباره گفتم به حالت خنده. و بعد گفت که کارگرش دندونش درد میکرد و بردش دندوپزشکی و دندونش رو کشیدن. و کلا حرف رو عوض کرد.

شوهرمنم بعضی وقتا که ماشینشو تمیز میکنه روکش های صندلیشو وقتی میاره بشوره من یه تارمو ببینم نگهمیدارم بش نشون میدم میگه دیوانه مال خودته بعد میبینم درست میگه من انقد حساسم اگه تارموی خودمم ببینم فک میکنم مال یکی دیگس ....خخخ

خدایا شکرت که تورودارم ...

والا منم اینقدر بهش اعتماد داشتم که حدو اندازه نداشت ولی 5 سال پیش تو گوشیش دوتا پیام عاشقانه دیدم که براش اومده بود و خطش هم به نامم بود پرینتش رو گرفتم و دیدم بله حداقل واسه سه ماه رو گرفتم و دیدم روزی بوده 20 بار هم پیام دادن بهم و چند بار هم 20 دقیقه ای حرف زده، داغون شدم و ادعا کرد که طرف شهرستانه و فقط تلفنی با هم آشنا شدن و منم رفتم پیگیری کنم ولی تو حل اختلاف گفتن مدارکت گم شده.

البته به شوهرم شک دارم چون آشنا داشت اونجا .

حالا بماند که از اون موقع به بعد دیگه دوسش ندارم دیگه اعتما  ندارم و چقددددددر نابود شدم.

هنوزم دلم میخواد برم پیگیری کنم شمارشو و ببینم ماله کجاست.

کاش میشد.

وااای نزززن خواااهرررر گور بابای هدی بیوتی و پلت های 1 میلیونیش که نداریم بخریم فیکیشو نزن آسیب می ...

این که میگی ایرانیه؟ پیج خاصی داره ازش؟ از کجا گرفتی؟ 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
این که میگی ایرانیه؟ پیج خاصی داره ازش؟ از کجا گرفتی؟  

نه عزیزم ایرانی نیست

از آنلاین شاپ باید سفارش بدی 

این پیج داره.. ببین چه خوشگله

https://www.instagram.com/p/B15vzdLHBo1/?igshid=1ln2ifqzxiiph

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
نه عزیزم ایرانی نیست از آنلاین شاپ باید سفارش بدی  این پیج داره.. ببین چه خوشگله https://ww ...

مرسییییی😍😍😍

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد