2777
2789
عنوان

عشقی

603 بازدید | 100 پست

من با یه اقاپسری ۲ساله دوستم.یه مشکلی که هست حرف ازدواج نمیزنه و وقتی دعوامون میشه فحشای بدی بهم میده کع بعد پشیمون میشه ولی توزندگیم خیلی کمکم میکنه ازنظرمالی بهم میرسه.ولی ازنظرعاطفی وعاشقی صفره.الان موندم چکارکنم نمیتونم ولش کن چون واقعا گرایش ندارم برم سمت کس دیگه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئن باش همچین ادمی ولت میکنه و دلتومیشکنه بهتره خودت ولش کنی بری سراغ یه ادم بهترک قدرتو بدونه ودوست داشته باشه اگ به ادم مهربون پیداکنی مطمین باش ک خیلی خیلی زوداین فراموش میشه

مطمئن باش همچین ادمی ولت میکنه و دلتومیشکنه بهتره خودت ولش کنی بری سراغ یه ادم بهترک قدرتو بدونه ودو ...

الان ۱هفته اس قهریم.خیلی احساس تنهایی وخلع میکنم

🤨🤨🤨🤨 میدونه دوسش داری پررو شده و هیچ ترسی نداره که یوقت از دستت میده چون دوست نداره و واسش یه سرگرمی .ببخشید رک گفتم

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
الان ۱هفته اس قهریم.خیلی احساس تنهایی وخلع میکنم

داستان منو بخون ببین چقدر بهم فحش داد و چقدر ضربه خوردم تا به امروز

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت