2777
2789
عنوان

عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 100 پست
کار و بار داره. یه چیز بگم اول از همه که مردها یه کم دیلی دارن یعنی عقب تر از زنها هستن 70 یا 80 درص ...

کازش خوبه خانوادش خبردارن ودر ارتباطم باخانوادش.ولی چندبارمنم برای ازدواج گفتم میگه نمیتونم تصمیم بگیرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الانم همینجوزیش خودشوبالاترازمن میبینه.چکارکنم‌ که مث سگ پشیمون بشه نمیتونم بازندگی خودم بازی کنم که ...

عزیرم نمیتونی درسش کنی یه مرد بالغه یه پسربچه نیس که بشه تربیتش کرد..کاش انقد ازش پول نمیگرفتی که حالا تو منگنه باشی  ...برا مشکل پول  بهش بگو کم کم بهش برمیگردونی 

خب اگه دوسم داره چرا نمیادجلو.چرا انقد بی احترامی میکنه.تنهاکلمه ی که ازش شنیدم عزیزم بوده

خب شاید راحت نیس بهت بگه عشقم قربونت برم 

ببین باهاش صحبت کن بگو تو خیلی کمک من کردی دمتگرم منم آدمی نیستم بخوام رفیق نیمه راه باشم اگه واقعا منو میخوای مثل مرد بیا جلو اگه هم نه ک شما رو به خیر و مارو بسلامت والسلام

خدا گر ز حکمت ببندد دری /ز رحمت زند قفل محکم تری 
عجب. پس کی باید تصمیم بگیره. از الان تصمیم نتونه بگیره وای به حال اخرش

داره بهونه میاره بخدا ازهمشون سرم توخانوادشون.یعنی اخلاقم رفتارم همه چیزم ازشون بالاست ولی اون بیشعوره 

خب شاید راحت نیس بهت بگه عشقم قربونت برم  ببین باهاش صحبت کن بگو تو خیلی کمک من کردی دمتگرم من ...

هزاربار باهاش حرف زدم .الان ۱ساله باهم یه تفریح نرفتیم.خریدنرفتیم.۱شاخه گل نگرفته واسم.ازنظر جنسی هم هیچ رابطه ای باهم نداشتیم حتی بوسمم نمیکنه

میدونم. متاسفانه تو همون بدها همیشه خوبها گم میشن

من دلم مخاد از زندگیش برم چون برای من بهترینا هستن همین الانشم دارم ردمیکنم بخاطراین ولی خودم ضربه میخورم

عزیرم نمیتونی درسش کنی یه مرد بالغه یه پسربچه نیس که بشه تربیتش کرد..کاش انقد ازش پول نمیگرفتی که حا ...

گفتم کارمیکنم وام میگیرم ولی بهت برمیگردونم تامدیونت نباشم 

من دلم مخاد از زندگیش برم چون برای من بهترینا هستن همین الانشم دارم ردمیکنم بخاطراین ولی خودم ضربه م ...

نه اصلا به کسی فکر نکن. تو بگو فقط خودم هستم. شاید اون تو رو بزاره کنار ولی نو بگی من تو رو میخام. پس چی میشه. تو میمونی وتنهایی ولی اون

من رو یکی 12 سال پیش میخاست 4 سال ازم کوچیکتر بود. حالا الکی یا راست می‌گفت میخام. ولی من بیخیالش شدم. آدم باید اول خودش رو تو الویت بزاره

نه اصلا به کسی فکر نکن. تو بگو فقط خودم هستم. شاید اون تو رو بزاره کنار ولی نو بگی من تو رو میخام. پ ...

من الان بایه مرد بخام حرف بزنم عذاب وجدان میگیرم چه برسه بخام دوس بشم یا ازدواج کنم

منم میدونم ولی من دوسش دارم البته الان خیلی سردشدم

هيچي بدتر از تحقير و توهين و بي احترامي تو دنيا نيست حتي بخاطر عشق هم نبايد زير بار رفت 

فردا کتکتم ميزنه 

راستی می دونستین که تو زندگیتون تا زمانی که یه چیزی براتون خیلی مهمه از همون موضوع ضربه می خورین؟ تا زمانی که آرزویی فکرتونو درگیر کرده و درموردش ترس و خوشحالی زیاد دارین اون آرزو برآورده نمیشه؟ می دونستید تو این دنیا هیچی از هیچی نباید براتون مهم باشه جز      خـــــدا؟ می دونستین یا نه؟ حالا بدونین یاد بگیرین که بدونین ...