2777
2789

میشه رفت و آمد نداشت 

من نمیخام ببینمشون 

واقعا سخته برام به خاطر بدی هایی که کردن 

شما چیکار می‌کنین 

رازي بين من و پروردگارم هست من قلبم را به او سپردم ...

با خواهر شوهرام همسایه ام اما پا تو خونشونم نمیزارم.دوس ندارم ولی اونا میان خونه ما

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه جاریام ک شاید در سال 4 بارم نرم! اونام همینطور خیلی کم میان. 

ولی مادر شوهرم تقریبا هفته ای 5 6 بار میاد خونمون. منم هفته ای 1 2 بار میرم خونشون

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
من همسرم  دوست ندارهه رفت و امد کنه

قاب بگیر این شوهرو! 

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

چرا فكر ميكنين خانواده شوهر بدن🤔🤔🤔🤔

من خودم ديروز  ازمون داشتم ٤ روز رفتم خونه داداشم خدا وكيلي زنداداشم از پدر و مادر خودم بيشتر بهم رسيدگي كرد و تازه عروسم هست 

من هميشه ميگم بستگي به رفتار خود ادم داره

طبقه بالان میانگین ماهی یبار میرم ☺

اونها چند وقت یکبارمیان؟

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗