2777
2789
عنوان

کیا با خانواده شوهر یه جان ولی رفت و آمد ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 33 پست

من خودم ۵سال موندم پیششون پدرمو دراوردن با یه بچه الانم بازم باردارم عوض کمک قهرن که چرا بچه میاری چون چشم ندارن منو ببینن شوهره منم مامانیه هروز میره خونشون منم مجبور میشم برم ولی بعضی وقتام نمیرم ولی این دفعه تصمیم گرفتم کلا نرم چون از وقتی باردار شدم به بارم زنگ نزدن حالمو بپرسن ولی به جاری دومم رستوران باز کرده بودن دم به دقیقه براش غذا درست میکردن

حتی میخواد بره ارایشگاه میخواد بچه ها رو بزاره پیشم خودش نمیاد بگه زنگ هم نمیزنه به داداشم میگه که به خواهرت بگو بچه ها رو بگیره تو هم به راحتی میتونی از خانواده شوهر فاصله بگیری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه جاریام ک شاید در سال 4 بارم نرم! اونام همینطور خیلی کم میان.  ولی مادر شوهرم تقریبا هفته ...

چقد سخت😩

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

من تازه 2 3ماهه اومدم خونه پدرشوهر..خودم 3 4روز یبار شاید برم اونام هرازگاهی ک شوهرم شباخونه باشن میان میشینن یکم ولی دخترمو اگه خونه باشم هرروز یا هرروز یبار میان میبرنش بازیش میدن.

خدایا هیچوقت تنهامون نزار..
چرا فكر ميكنين خانواده شوهر بدن🤔🤔🤔🤔 من خودم ديروز  ازمون داشتم ٤ روز رفتم خونه داداشم خ ...

خب شما عضو خانواده شوهر بودی و لابد رفتار خودت خوب بوده,ماهم اگه رفتارشون خوب باشه میگیم عالین,هرچند با بدترین رفتار بازم بهشون میرسیم,فک کن مادر شوهر من اومد خونمون خوردو رفت گفت چشمم زدن دیگه نمیرم

چرا فكر ميكنين خانواده شوهر بدن🤔🤔🤔🤔 من خودم ديروز  ازمون داشتم ٤ روز رفتم خونه داداشم خ ...

منم وقتی میان یا میرفتم خیلی احترام میکردم تو مهمونیا سنگ تموم میزاشتم ولی نفهمیدن الان نمیخام چشمم تو چشون بیفته

رازي بين من و پروردگارم هست من قلبم را به او سپردم ...
حتی میخواد بره ارایشگاه میخواد بچه ها رو بزاره پیشم خودش نمیاد بگه زنگ هم نمیزنه به داداشم میگه که ب ...

چرا باهاتون قهره؟مامانت چیزی نمیگه؟

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
خب شما عضو خانواده شوهر بودی و لابد رفتار خودت خوب بوده,ماهم اگه رفتارشون خوب باشه میگیم عالین,هرچند ...

شايد باور نكني اول كه ما با عروسمون دوستانه رفتار ميكرديم داداش خودم ميگفت شما آبجي من هستين يا اين 

ولي الان خودش داره لذت شو آسايش شو ميبينه تو زندگيش 

الان زنداداشم مث خواهرمه خيلي هم دوستش داريم ❤️❤️❤️❤️❤️

چرا باهاتون قهره؟مامانت چیزی نمیگه؟

نه والا باهامون قهر هم نیس یه بار تو عمرش ظرف میشست مامانم پیش همه انقد تعریف میداد ماهم به زن داداشم میگفتیم افرین هر از گاهی اینکارارو کنی خوبه که نشه وظیفه مث خواهر میدونستیمش انقد پرروش کردیم که میگه نباید رو به مادر شوهر داد  مامانم باهاش خیلی خوبه چون اقوامه وخودش برا داداشم گرفتش یک دوسال اول باهم خوب بودیم ولی کم کم اون روشو نشون داد با یه بار مسافرت رفتن خواهرام شناختنش ولی من خودم زودتر فهمیدم چون تقریبا داشتم باهاشون  زندگیمیکردم

شايد باور نكني اول كه ما با عروسمون دوستانه رفتار ميكرديم داداش خودم ميگفت شما آبجي من هستين يا اين& ...

والا ماهم با عروسمون همینجوریم,اصلا کاری به کارش نداریم بخدا,همیشه احترامشو داریم,اما لامصب نمیدونم چرا ازینور بوم افتادیم,بخدا همیشه احترام خانواده شوهرو داشتم هیچوقتم کاریشون نداشتم اما این مادره و جاریه خیلی ناجنسن,جاری که جلوم انگار فرشتس پشتم دیو میشه,مادر شوهره که کلا پشتم بده جلومم هی تیکه میندازه,شوهرم میگه من طرف حقم چون میدونم تقصیر اوناس باهاشون رفتو آمد نمیکنم که هم تو روشون واینستم هم تو ارامش داشته باشی,با این وجود خدا شاهده چند بار گفتم زنگ بزن مامانت بیاد یا خودم بزنم میگه نه,چون واقعا مادرش بده