2777
2789
عنوان

خانومای با تجربه سونورفتم میگه جنین تشکیل نشده

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 38 پست
مرسی خانومی بهم خیلی روحیه دادید داشتم دیونه میشدم منم شدید نیس زیاد خونریزی یا لکه هم نداشتم اصلا

منم هفته ی پنج رفتم گفت خیلی زود اومدی فقط کیسه دیده شد، گفت برو هفته ی هشت و نه بیا

از خدا میخوام حال دل همتون همیشه خوبه خوب باشه😊😊❤❤😊😊❤❤😊😊
اخه دکترو سونوگرافی یجوری حرف زد دلم هوری ریخت شوهرم از من بدتر

کلا عادتشونه ته دل آدمو خالی کنن، بد ب دلت راه نده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی خانومی بهم خیلی روحیه دادید داشتم دیونه میشدم منم شدید نیس زیاد خونریزی یا لکه هم نداشتم اصلا

خوب پس خدا روشکر 

من اینروزا رو تجربه کردم چقدر استرس داشتم تا چند روز کارم شده بود گریه اما تو توکل کن به خدا مطمینا جنین هست و به زودی صدای قلبشو گوش میدی

پسر نازم عاشقتم  
منم هفته ی پنج رفتم گفت خیلی زود اومدی فقط کیسه دیده شد، گفت برو هفته ی هشت و نه بیا

من گفتم فعلا نرم دکتر ماما گفت تا سونو ندی نمیتونم برات پرونده تشکیل بدم ب زور منو فرستاد سونو دیشب رفتم دکترش گفت ساک خالیه احتمال داره پوچ باشه احتمال دداره خارج رحم باشه ده روز دیگه مشخص میشه 

خوشحال باش ،این بقیه رو دیوونه می‌کنه  
من گفتم فعلا نرم دکتر ماما گفت تا سونو ندی نمیتونم برات پرونده تشکیل بدم ب زور منو فرستاد سونو دیشب ...

وا چه بیشعور بوده ببخشیدا، چه ربطی داره واسه پرونده تشکیل دادن، عزیزم بذار هفته ی هشت و نه برو، اصلا هم نگران نباش

[QUOTE=107818194]پنج هفته خب معلومه تشکیل نشده زوده هنوز سقط نکنیا[/QUOTE با چی سقط کنه مگه الکیه

بعله دکتر خودش قرص میده وقتی میبینه تشکیل نشده

بعد از سه سال انتظار و دوبار ای یو ای خداروشکر که کوچولوی قشنگم رو طبیعی باردار شدم
من هشت شهریور پریود شدم  دکترم زودترین زمانی که واسه سونو نوشته ۲۴ مهر هست

منم سونو رفتم نوبت بگیرم گفت تو باید ۱۸ ابان بیای نوبت داد اما دکتر گفت ن زود برو رفتم ی جا دیگه کاش گوش نمیکردم

وا چه بیشعور بوده ببخشیدا، چه ربطی داره واسه پرونده تشکیل دادن، عزیزم بذار هفته ی هشت و نه برو، اصلا ...

دکتر خیلی بدجنس میگفت تو چرا حامله شدی بچه میخوای چکار بابا ب توچه مگ تو خرجشو میدی

دکتر خیلی بدجنس میگفت تو چرا حامله شدی بچه میخوای چکار بابا ب توچه مگ تو خرجشو میدی

ی سوال بپرسم؟ جای دولتی رفتی؟

[QUOTE=107818194]پنج هفته خب معلومه تشکیل نشده زوده هنوز سقط نکنیا[/QUOTE با چی سقط کنه مگه الکیه

ن سقط نمیکنم فعلا سونو رو نشون دکترم ندادم ببینم چی میگه کلا حالم بدشد گفتم بیام اینجا شماها تجربه شو دارید خیلی خوبه