2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس يني نميشه اخه من تنبلي دارم و   پليكيستكم 😔

میشه عزیزم باید صبر و حوصله داشت من خودم با شرایط شما ۲۰ ماهه منتظرم.ناامید نشو 

شب تاریک و سنگستان و مو مستقدح از دست مو افتاد و نشکستنگهدارنده‌ اش نیکو نگهداشتو گرنه صد قدح نفتاده بشکست😊😊😊
سلام من فولیکول۲۷.۲۸.۲۹.۱۵ داشتم با خوردن قرص کلومفین ولی باردار نشدم این ماه دوباره مصرف میکنم

منم كلومفين خوردم و امپول زدم اين ماه ولي سنودادم ديگه ننوشته پليكيستكم وتخمدانام ضعيفن يني انشالله كيستام رفتن

❄️❄️  كسيكه نبودتوحس نكنه وجودتم حس نميكنه 👌👌

الهي هرچه زودتر نتيجه بگيري عزيزم 

الهي هرچه زودتر نتيجه بگيري عزيزم 

قربونت شمام همینطور 😘😘😘

شب تاریک و سنگستان و مو مستقدح از دست مو افتاد و نشکستنگهدارنده‌ اش نیکو نگهداشتو گرنه صد قدح نفتاده بشکست😊😊😊

شمام كيست داشتي

شمام كيست داشتي

آره عزیزم درمان شدم 

الان ۸ ماهه دیگه کیست ندارم ولی تنبلی دارم