2777
2789
عنوان

ورم چشم بعد از پلاسما جت

24535 بازدید | 30 پست

دوستان من پلاسما انجام دادم برای پشت پلکم.میدونم ک خیلی ورم میکنه ولی اولا ک زیر پلکمم خیلی پف کرده ایا این طبیعیه؟

دوم اینکه چقدر زمان برده کسایی ک انجام دادن پفش خوابیده؟

سوم اینکه من یه قطره ی استریل چشمی زدم بعد از اون زیر چشمم پف کرده.ربطی ب هم دارن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه زیرش ورم کنه طبیعیه؟

اره عزیزم مورد نداره دو روزه خوب میشی بهتون گفتن ک مراقبت هاش چیه؟؟؟ چشم خیلی حساسه ها کوتاهی نکنی توی مراقلت ها

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...
اره عزیزم مورد نداره دو روزه خوب میشی بهتون گفتن ک مراقبت هاش چیه؟؟؟ چشم خیلی حساسه ها کوتاهی نکنی ت ...

گفتن ک دو روز اب نزنم.هر ۲۴ساعت ولی بشورم.پماد بهم داد بزنم.تا یک هفته.بعد عوض کنم یه کرم دیگه داده بزنم.من دو بار انجام دادم ولی درسته حدستون اینار خیلی عمیق تر بود.ولی فکر نمیکردم زیرشم باد کنه.ممنون❤️

گفتن ک دو روز اب نزنم.هر ۲۴ساعت ولی بشورم.پماد بهم داد بزنم.تا یک هفته.بعد عوض کنم یه پماد دیگه داده ...

تکنیک ها فرق داره ولی این ک من پیشش انجام دادم میگفت من خیلییی تحقیق کردم تا ب این روش رسیدم من ۴جلسه انجام دادم و هیچ لکی نموند ببین هرچی این زخم ها دیرتر بریزه نتیجه بهتری داری.من نمیخام دخالت کنم عزیزم ولی حتما زینک و جنتامایسین بزن هر ۶ساعت بعد ده روز هم حتما حتما حتما کرم ترمیم کننده بزن چون جای لک ممکن بیاری ها.من کسی ک پیشش میرم کسیه ک بیچاره خراب کاری های بقیه را درست میکنه.دستگاهش ک براتون انجام دادن پلاسما بود یا پلکسر؟

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...