2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از اقواممون با مرد مطلقه ازدواج کرد با وجودیکه همسر اولش زیبا و دلبر بود وقتی با آقا صحبت میکردیم میگفت اینقدر ازش بدم میاد که واقعا هیچ حسی بهش ندارم و ازش خسته شده بودم که جدا شدم اگر یک ذره حس داشتم بازم باهاش میموندم 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
من شوهرم تو عقد جدا شده دو ماهم بیشتر باهاش نبوده ولی خیلی فکر میکنم...اوایل مهم نبود الانا حساس شد ...

من همش دنبال هم کفو بودم دوتا ازخواستگارام مطلقه با زندگی مشترک دوساله بودن که رد کردم عموما همسن وسالم بودن حالا با یک نرد ازدواج کردم دوساله ازدواج کردم بهمن میشه ۴۶ سالش

چرادعواکنی?

بحث کردیم 

دیشب یه حرفای زد ک خیلی ناراحت شدم 

حتی میخواست کتکم بزنه خیلی از دستش ناراحتم

بخاطر گذشته ش یهو من گفتم بهش فکر میکنی داد زد سرم گفت اون اشغاله من ازش متنفرم چرا این فکر و میکنی آخه چن بار هم قبلا بهش گفتم 

تا صبح گریه کردم چقدر حرفم زد 

و خدایی ک دراین نزدیکی هست حتما کمکم میکنه ک منم ب حاجتم برسم (یه نی نی سالم وصالح)ان شاالله  
مردا راحت ترکنارمیان خانوماحساس ترن

مردا غیرتشون بیشتره این بستگی بطرف مقابل داره که چیکارکنه

خانم علی آقا هستم....                                         تمام دنیارا گشته ام...کنار تو اما...دنیای دیگریست...
بحث کردیم  دیشب یه حرفای زد ک خیلی ناراحت شدم  حتی میخواست کتکم بزنه خیلی از دستش ناراحت ...

اصلاهیچوقت درمورد گذشتش حرف نزن اونم اگه فراموش کرده باشه بازخودت بااینحرفایادگذشته میندازیش.خب راس میگه اون براش مرده تموم شده اگه غیرازاین بود طلاقش نمیداد

الهم صل علی محمد وال محمد