2777
2789
عنوان

دوستی مردان متاهل با دختران مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 17083 بازدید | 64 پست
تو فاميل ما يه دختره بود با مرد متاهل دوست شد و ازدواج كردن و كلى هم خوشبختن زن اولى كه عاشق اين دخ ...

واااااااااااااااا.....

يا زنه ديوانه اس يا بند و بست داشتن با هوش يا يه مشكلي هست بالاخره نميشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا نگذره از هیچ کدومشون... 

تا دختر نخواد ک مرد هیچ غلطی نمیتونه بکنه.. 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
براي منم پيش اومد  ٦ ماه از همه جا بي خبر 😑

دقیقا. انقدر برام وقت میذاشت ، خیلی راحت تمام ساعت حرف میزدیم و چت میکرد اصلا شک نکردم. بعد فهمیدم زنش مشکل داره و بچه دار نمیشه . هنوزم میبینم مرده رو.‌و میدونم با کسایه دیگه هم دوسته. خیلی هم ظاهر جنتلمن و جذابی داره

😂😂😂داستانهاى باور نكردنى بود گفتم نصف شبى شاخ همه در بياد از تعجب😂

چه راحت 😐

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
دقیقا. تا زن چراغ سبزنشون ندههیچ خیانتی شکل نمیگیره 

تواین دوره زمونه هیچکی دلش واسه کسی نمیسوزه،هر کی به فکر خودشه،مرد ب جای اینکه بیاد اگ مشکلی هست با زنش رفع و رجوش کنه میره دنبال کثافط کاری خودش بعدم هزار جور توجیه میارن واسه کارشون

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
عزیزم توی بیشتر موارد دختره بیچاره نمیدونه مرده زن داره

غلط كردن دروغ ميگن بخدا مگه ميشه ادم بعد از چند ماه متوجه ميشه مرد زندار كه انكال نميتونه باشه بگو ١٠٪؜ خل و چلاش

فقط خدا لعنت کنه دختری رو که میدونه طرف زنو بچه هم داره وکاملن مطمئنه ولی باز ادامه میده ! متاسفانه دخترا بلانسبت بعضیا خیلی بی حیا شدن و بیشتر این جور روابط با اصرار از طرف دختر شکل میگیره چون دخترا دیگه برای خودشون ارزشی قائل نیستن