2777
2789
عنوان

دوستی مردان متاهل با دختران مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 17084 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یسری از خانواده ها،طلاق عاطفین..مرد و زنشون بالاخره برای پر کردن خلا به یکی پناه میبرن..بنظرم به این ...

بالاخره یکی حرف دل منو زد این جا...دقیقا عزیزان همه از روی هوس و کثافتکاری نمیرن سمت کسی قطعا یه مشکلی باید باشه اکثرا حالا اون ۱۰ درصد مریض روانین که با اینکه خوبن میرن کسی دیگه

ولی اونایی که طلاق عاطفی گرفتن و یا بهم حسی ندارن پناه به کسای دیگه میبرن و این کاملا طبیعیه چون خودم تو فامیل و دوست اشنا اینقدر دیدم که !

همه عوضی و لاشی نیستن قطعا مشکل از یه جایی اب مبخوره کمی با دید باز نگاه کنین به جای توهین کردن به زن و مردا

سلام من ۳سال با یک مرد متاهل دوست هستم خیلی بهشوابسته شدم خودم مجردم اصلا هیچ جوره نمیتونم ولش کنم یعنی نمیزاره کسی بیاد طرف من شاید از اون طرف خوشم بیاد... باخودم میگم حتما زنش میدونه دیگه ولی چرا تا حالا چیزی نگفته چرا داره بیخیال زندگیشو میکنه کاش شوهرشو دعوا کنه یه اتفاقی بیفته مردا دیگه نیاد سمت من شاید منم تونستم فراموشش کنم ... اون مرده هم خیلی دوستدارم بیش از حد واقعا میدونم  بخاطر اون چیزا  نیس  چون خیلی وقتا باهم تنها میشیم ولی همه فکرش اون چیزا  نیس  .... از خدا میخوام کمکم کنه یا اینوری بشه زنش جدا شه با من ازدواج کنه  یا کلا یه اتفاقی بیفته ازش زده بشم  آخه تا کی اینجوری بلاتکلیف بمونم   دلم زندگی میخواد سرو سامان میخواد ... با این شرایط نمیتونم به کس دیگه فک کنم 

ازتون میخوام کمک کنید باهم دردو دل کنیم... من قیافم خوبه لیسانس دارم ماشین دارم سرمایه دارم ولی از بخت بدم عاشق یه مرد متاهل شدم ...اونم نمیزاره با کسی دوست بشم یا میگم خواستگار دارم خیلی بشدت گریه میکنه نمیدونم عاشقشم یا دلم براش میسوزه میدونم‌از صمیم قلبم دوست داره منو   ولی میگم اگه واقعا عاشقم بود میزاشت برم دنبال زندگیم  تا خوشبخت بشم از خودگذشتگی می‌کرد بخاطر من .... ولی میگه خودم خرجتو میدم خوشبخت‌ترین زن دنیات میکنم فقط کنارم بمون‌ ... بعد میگم اون به زنش وفا نکرد ب من میخواد وفا کنه نمیدونم تو بد مخمصه ای گیر کردن تورو خدا دعا کنید برام خدا یه راه نجاتی جلو راهم قرار بده تا کی مجرد بمونم پای مرد متاهل ولی دلمم پیشته فک اینکه یه روز نبینمش دیوونم میکنه