2777
2789

دوساله باهمیم همو دوسداریم پدرش خونه چندطبقع ای داده به اینوداداشاش خونه داره ماشین مدل پایینی هم داره شغلش آزاده درآمدش زیاد نی کافه ای داره اجاره کرده پس انداز نداره سه ماهه به پدرش میگه زن میخوام زمین زیادی داره پدرش که براش بفروشه بیاد خواستگاری اونم نمیفروشه  اینم میگه دستم خالیه باچی بیام جلو ازاونورخواستگاردارم دلمم بااینه اینم خب میگه پول ندارم بیام جلو فعلاصبرکن بینم کی زمین میفروشه برام من چی کنم دوستان من گفتم نمیخوام برو من میخوا ازدواج کنم نه میره نه میادجلو😭الان من مقصرم یااون دلیلش منطقیه به نظرتون؟

دلیلش منطقی نیس اگ بخاد میاد نشون میکنه همون نامزدی بر مراسم میتونید  هر وقت اوکی شدبگیرید ولی خب  میتونه بیاد بگه ب خانوادت   بیاد خاستگاری تا بدونن شما مال همید 

وقتی جلو نمیاد باورش نکن از نگاه من اینجوره و لگد ب بختتم نزن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرمن تو کارت اشتباهه باهم دیگه بسازین زندگی رو باهم بسازین فقط قرار نیست همه چیو اون بده پولو او ...

کجای کارمن اشتباهه حتی گفتم صد میلیون خودم بهت میدم برا نامزدی برگشته میگه خانوادم فعلاسکوت کردن اگه اومدن جلو میام

کجای کارمن اشتباهه حتی گفتم صد میلیون خودم بهت میدم برا نامزدی برگشته میگه خانوادم فعلاسکوت کردن اگه ...

پس کلاااا بیخیالش این نمیخواد بیاد بهونه میاره

بعدشم چ تضمینی هست تو منتظر بمونی و اون بعدا نزنه زیر همه چیز

کجای کارمن اشتباهه حتی گفتم صد میلیون خودم بهت میدم برا نامزدی برگشته میگه خانوادم فعلاسکوت کردن اگه ...

اگه از الان رو حرف خانوادشه وای به حال بعد دیگه دو سال زمان واسش گزاشتی بس نیس؟ساده نباش عزیزم