2777
2789
عنوان

خانومااخرشب بعداز حموم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2190 بازدید | 136 پست
واقعا موی مشکی ادم یه چیز دیگس جنسش من از کی رنگ نذاشتم دربیاد موهام اون تیکه ای که دراومده انقد جنس ...

بازم رنگ مو خیلی آسیب نمیزنه دکلره داغون میکنه داغووووون.من موها خودم لخته موها طبیعیم باشه یا یه رنگ ساده اصلا نیاز به سشوار نداره بخدا یه موهایی داشتم مشکی و پررررر الان خیلی کمتر شده ولی تصمیم گرفتم دیگه رنگ نکنم بزارم رشد کنه ولی چقد طول میکشه خدا میدونه

ما آبادانیا   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به سعادتتون که ظهرا پیش همید .ما یه مزاحم بینمون داریم .هفته پیش جمعه صبح تو اتاق بودیم درهم قفل ...

ای وای چ بد 😕😬

وقتایی ک مطمئن هستین خوابه باهم باشید 

اینجوری هم شما استرس دارید هم ممکنه نینیتون چیزی ببینه 

تورو قرآن دعا کنید من حاجت روا شم ،الهی هرچی از خدا میخوایید بده بهتون😭😭😭
خب برین جایی دگ 😂

شوهرم خودش خونه داره 

خونه مامانش اینا نمیریم،میریم خونه خودش

ولی ب خونواده من میگیم خونه مامان اونیم

مامانش هم پایه هست الکی میگه ک اونجا هستیم 

میگم خجالت می کشم 😅

خوابش سنگینه اون روز نمیدونم چطور بیدار شد

حالا اون روز اتفاقی بیدار شده،چیزی هم ک ندیده،دلواپس نباش 🤗

ظهر سرکار میره یه مزاحمم این وسط داریم تا ما نخوابیم نمیخوابه

حالا اصن بحث رابطه هم نیسا ادم پیش میادکاراتو میکنی خسته ای میری یه بو عرقت گرفته شه یا هر دلیل دیگع ای کلا معظله حموم رفتن شب

چرا خودشم زمستونا تنبلیش میاد به بوس اکتفا میکنیم.مثل خرس میریم به خواب زمستونی بهار که میشه برفا که ...

😅😅😅😅😅اگه نباشه دریااااا به قطره اکتفا کن😅