2777
2789
عنوان

خانومااخرشب بعداز حموم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2190 بازدید | 136 پست
من ک کلا فرقی نداره زمستون و تابستون،هرروز دوش میگیرم،برا همین فرقی نداره چ فصلی باشه  😅

منم یه روز درمیون دوش میگیرم ولی ظهرا .چون رابطه شبا اتفاق میفته منم هیچوقت در حالت جنب نمیخوابم مجبورم همون لحظه حمام برم تابسون باشه که اشکالی نداره هوا گرمه دوش میگیری خنک میشه لامصب زمستون دلت نمیخواد شب از زیر پتو بیای بیرون چه برسه تو سرما پاشی بری حمام بعد موهات خیس باشه نتونی صدای سشوارو دربیاری مجبوری تا صبح قندیل ببندی😩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی یادش بخیر مام از ای کارا میکردیم چقد خوب بود او دوران حسو حال خودشو داره

چ یاد بخیری آخه،همش استرس 

تنها شانس خوبم اینه ک خونواده شوهرم پایه هستن و باید ب مامانم بگن ک پیش اونام😂😂😂😂

تورو قرآن دعا کنید من حاجت روا شم ،الهی هرچی از خدا میخوایید بده بهتون😭😭😭
چ یاد بخیری آخه،همش استرس  تنها شانس خوبم اینه ک خونواده شوهرم پایه هستن و باید ب مامانم بگن ک ...

😂😂عه خوبه پس.. چرا بابا حسو حال خودشو داره کارای یواشکی همین استرسی ک میگی هعی 

یکی از عادتای بدی که باعث موخوره میشه و کلا موها رو نابود میکنه اینه که وقتی موهات خیسه حوله ببندی س ...

اینکارو همیشه میکنم ولی یه چیز سبک و راحت میخوام که شب بپوشمش الانا هوا داره سرد میشه زود سرما میخورم با موهای خیس😞