2777
2789
عنوان

خانومااخرشب بعداز حموم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2190 بازدید | 136 پست
من دارم یه ذره کشش تنگه گوشام اذیت میشه صبحم ک پامیشم مثه ببعی ناقلا موهام فر خورده

😅😅😅😅بخاطر همین بدم میاد توفکراینم یه چیزی بدوزم خودم یه شکل دیگه باشه اگه ایده ای دارین بگین دوستان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اينجوري بودم شبا كلا موهامو خشك نميكردم الان عفونت كرده سينوس و گلو و گوش  الان دارم درمانش ...

اخی چه بد انشاالله زودتر خوب میشی عزیزم

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂
لامصب.کاش فتوا میدادن که زمستونا غسل جنابت حرام است

من ک کلا فرقی نداره زمستون و تابستون،هرروز دوش میگیرم،برا همین فرقی نداره چ فصلی باشه  😅

تورو قرآن دعا کنید من حاجت روا شم ،الهی هرچی از خدا میخوایید بده بهتون😭😭😭
نه شبا 😞 ظهرا ،اونم قاچاقی،میگم دارم میرم خونه مامانش اینا  ولی میریم خونه خودش 😅🙈 هعیییی ...

هی یادش بخیر مام از ای کارا میکردیم چقد خوب بود او دوران حسو حال خودشو داره

😅😅😅😅من خودم خوشم نمیاد نمیتونم بخوابم اخه😞

خب افشون کنی رو صورت اون،دیگه پیشت خودت نیس ک بدت بیاد ،تو راحت بخواب 😁

اخر شب بگیر بخواب، صب برو حموم، همسایه ما ساعت 3 نصف شب میرن حموم، صدای اب قشنگ میپیچه تو خونمون، زش ...

😂😂😂😂فکرشو بکن پمپم داشته باشی صدای بوقش بیاد همینجوری 

ماام خونه های هر دومون نامحرم محسوب میشیم  ولی جمعه ها برای تفریح از صبح تا غروب میریم باغمون ...

باورت میشه همینم مابازم نامحرم محسوب میشیم ؟؟😕😕

انگار ن انگار زن و شوهریم ایش