2777
2789
عنوان

خانومااخرشب بعداز حموم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2190 بازدید | 136 پست

آخر شبا حمام نکن، اگرم مجبور شدی حتما موهاتو خشک کن با سشوار. ولی در طول روز میتونی یه روسری نخی بپیچی دور موهات تا آب اضافی رو بگیره بعد شونه کن و ولش کن خودش خشک بشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبا پیش هم میخابید پس ؟ هعی منم عقدم  ولی اینجوری نه والا 😐😕😣

نه شبا 😞

ظهرا ،اونم قاچاقی،میگم دارم میرم خونه مامانش اینا 

ولی میریم خونه خودش 😅🙈

هعیییی دست رو دلم نذار ک خونه

تورو قرآن دعا کنید من حاجت روا شم ،الهی هرچی از خدا میخوایید بده بهتون😭😭😭
وای دقیقا داشتم ب این فک میکردم موهام دکلرس هی سشوار بزنم داغون میشه چقد پشیمونممممم از های لایت کاش ...

واقعا موی مشکی ادم یه چیز دیگس جنسش من از کی رنگ نذاشتم دربیاد موهام اون تیکه ای که دراومده انقد جنسش عالی و براقه

عادت ندارم اصلا نمیتونم...حالا الان ک یکم هوا سرد شده روسری میپوشم ولی تابستونا خیس میخوابم

من اينجوري بودم شبا كلا موهامو خشك نميكردم الان عفونت كرده سينوس و گلو و گوش 

الان دارم درمانش ميكنم ذله شدم 

عفونتم به مرور خودشو نشون داد از زمستون پارسال علائم و گرفتگي هاي گلوم و گوش دردام كم كم شروع شد

خب نوشتم که از حوله ایا خوم نمیاد حس خوبی ندارم باهاشون یه مدل دیگه میخوام که موهامو جم نکنه اونجوری

من خودم موهامو خیس باشه با روسری کلفت میبندم موقع خواب..خیلی هم راحتم..

آبان  اومد ولی بدون دخترم😢 برای اینکه ابان باردار باشم یه صلوات میفرستین؟ممنونم.ایشالله همتون حاجت روا بشین💞

بنام خدا 

لامپ حموم سوخته 

بی ادبیه بی ادبیه روم ب دیففال خا..ه دار میخواد تو تاریکی بره حموم اونم نصفه شب 😐😐😐😐

انقد در مورد امضای قبلیم پرسیدین ک جریان چی بوده گفتم بزار عوض کنم توضیح بدم عاقا کاربری قبلیم مال 96 بود ترکید فقط و فقط بدلیل یه گ و ز 😐😐😐😐😐 اشتباه نکنید من گو ز ی در نکردم😑😑😑😑 یه خانومی چنان جلوی شوهرش بوق زده بود ک مرد بیچاره زندگی رو ول کرده بود رفته بود خبری هم ازش نبوده حالا این بانوی گوز نشان اومده بود دنبال راه چاره بود ک مرده رو برگردونه ولی طبق محاسبات من با اون شدت ک ایشون انفجار داده بود الان مرده باید تو سطح کره مریخ مشغول یافتن نشانه های حیات باشه 😐😐 بانوان گرامی لطفا هنگام مراوده و معاشه با همسرانتان خودتونو سفت بگیرید اگه نمیتونین سفت وایسین حداقل تاپیکشو نزنید روا نیست شما بگوزی ما قطع دسترسی شیم 😑😑😑😑😥😥😥😥😥
اهان ظهرا آزاده 😁😁😁 فکر کردم شب 😆

حالا خوبه برا شما ظهر آزاده 

برا من ظهر هم آزاد نیس،کلا نا محرم محسوب میشه 😅😅😅

تورو قرآن دعا کنید من حاجت روا شم ،الهی هرچی از خدا میخوایید بده بهتون😭😭😭