2777
2789

سلام مامانی عزیز

پسرم 34 روزشه تا حالا اپتامیل میخورد ولی رفلاکس میکرد و یبوست داشت موقع دفع باد هم خیلی زور میزد یک روزه سوپرامیل رو شروع کردم دیگه زور نمیزنه برای دفع باد رفلاکس هم نداره از دیروز ولی شکمش کار نکرده هنوز

ولی انگار اصلا سیر نمیشه

پشت سرهم شیر میخوره و خواب عمیق هم نمیره

میخواستم بدونم کسی بوده سوپرامیکسبده و این مشکلو داشته باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من دوماهشه 

ریفلاکس داره 

سوپرامیل میدم

سوپرامیل یبوست نمیاره اتفاقا باعث روان شدن شکم میشه... احتمالاچون شیرش عوض شده یبوست شده

شیر خوردن زیاد هم شاید بخاطر ریفلاکسش باشه

پسر من دوماهشه  ریفلاکس داره  سوپرامیل میدم سوپرامیل یبوست نمیاره اتفاقا باعث روان شدن ...

ببخشید سوپرامیل رو الان چند میخرید من آپتامیل میدادم عوض کردم بیومیل میدم 

خوب حتما گشنش میشه که شیر میخواد الکی که نمیخوره بعدشم اگر زیادی بخوره از دلدرد بیتابی میکنه گریه می ...

نه اصلا جیع و بیقراری دل درد نداره ولی به شدت گشنشه از دیشب که شیرش عوض شده

میخوام بدونم سوپرامیل خیلی سبکه ک دلشو نگه نمیداره؟

رفلاکس و نفخش خیلی بهتره ولی شکمش کار نکرده هنوز

پسر من دوماهشه  ریفلاکس داره  سوپرامیل میدم سوپرامیل یبوست نمیاره اتفاقا باعث روان شدن ...

نه عزیزم اپتامیل میخورد یبوست داشت و رفلاکس

میخوام بدونم سوپرامیل خیلی سبکه ک دلشو نگه نمیداره؟

رفلاکس و نفخش از دیشب که شیر سوپرامیل دادم خیلی بهتره ولی شکمش کار نکرده هنوز

نه سبک نیست بنظرم  من هر چهارساعت سه شماره میدم

اخه این بچه مدام دهنش بازه شیشه ش تموم میشه یکی دیگه درست میکنم تو 24ساعت گذشته 8 ساعت هم نخوابیده فقط پشت هم داره شیر میخوره ولی با این حال حس میکنم صورتش لاغر شده انگار 

خیلی دارم غصه میخورم نمیدونم چشه😞

نه اصلا جیع و بیقراری دل درد نداره ولی به شدت گشنشه از دیشب که شیرش عوض شده میخوام بدونم سوپرامیل خ ...

به کار کردن شکمش کاری نداشته باش بچه میخواد هر چی میخوره گوشت کنه به تنش حتی تا پنج روز هم طبیعی کار نکنه 

پسر دوست من تا هفت روزم شکمش کار نمیکرد از زور توپل شدن یه لپش آویزون تر بود