2777
2789
عنوان

آخه مهمون اینجوری سر زده چرا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 73 پست
از عوارض زود ازدواج کردن پختگی زودرس هست ،میشی کوه تجربه تو سن کم 

ن بابا من خنگم دیر پخته شدم وگرنه ۱۶سالگی ازدواج کردم😅😅😅😅

خدایا پول بده پول ،بعدشم معرفت خرج کردنشو هم بده🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد الکی حساسید 

خونه پسرشه چه زنگی😐

مادرشوهر من بنده خدا 

بعد دانشگاه میرم خونشون میخابم  تا بیدار میشم می بینم لباسامم شسته پهن کرده

اونا مادرن بخاطر پسرهاشونه هر کاری میکنن

من مهمون سر زده بیاد در و باز نمیکنم این اخلاقمو همه میدونن براهمین ی روز قبلش بهم خبرمیدن

ما کلا از این چیزا نداریم یه بار اوایل ازدواجم ۱۰ سال پیش این کارو کردن ولی اون موقع بچه نداشتم خونم همیشه مرتب بود اما همون موقع هم شوهرم اصلا خوشش نیومد و گفت که سر زده خونه ما نیاید چون اون موقع من دانشگاه میرفتم شوهرم خونه تنها بود دیگه نبود تا همین امروز

ما کلا از این چیزا نداریم یه بار اوایل ازدواجم ۱۰ سال پیش این کارو کردن ولی اون موقع بچه نداشتم خونم ...

خب ی بار درو باز نکنی عادتشونو درست میکنن

بابا شاید اون لحظه شما داری ی کارخصوصی میکنی

بهشون بگو خوشتون نمیاد

تقصیر آیفون بود که تصویری نبود😁البته واقعا دلم نمیومد درو براش باز نکنم

حالا که انقد عروس مهربونی هستی که دلت نیومده  درو باز نکنی، پس خودتم اذیت نکن😍 بیخیال باش.

کسی که سر زده میره جایی  حق نداره از چیزی ایراد بگیره  یا نباید توقع داشته باشه خونه مرتتتب ببینه.

بگذر عروس😍😘