2777
2789
عنوان

آخه مهمون اینجوری سر زده چرا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 73 پست
چقد الکی حساسید  خونه پسرشه چه زنگی😐 مادرشوهر من بنده خدا  بعد دانشگاه میرم خونشو ...

مادر شوهر شما از این کارا میکنه خوب شما هم باید همینجوری برخورد کنی عزیزم😐 خونه عروس و پسرشه

خب ی بار درو باز نکنی عادتشونو درست میکنن بابا شاید اون لحظه شما داری ی کارخصوصی میکنی بهشون بگو خ ...

نمی کنن از این کارا تو این ۱۰ سال این دومین بار بود واسه همین انقدر غافلگیر شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا که انقد عروس مهربونی هستی که دلت نیومده  درو باز نکنی، پس خودتم اذیت نکن😍 بیخیال باش. کس ...

ممنون لطف دارید، واقعا تاپیک رو به امید این چند تا پیغامی که میگن بیخیال زدم ، فقط احتیاج داشتم بهم بگن که اهمیت زیادی نداره😍

نمیفهم م یعنی چی مگه چیه..خونه پسرشه.. هیچ دلیلی نداره آدم قبل رفتن خبر نده..

نظر شخصیه شماست و اما نظر من اینه که اینجا خونه پسر و عروسشه و از نظر من دختر و پسری که ازدواج میکنن حریم شخصی و کاملا جدا از والدینشون دارن

من با سرزده اومدن خانواده ی شوهرم مشکل نداشتم تا اینکه فهمیدم می رن برای همدیگه تعریف می کنن که فلان ...

خدایا کل ما خانمارو به راه راست هدایت کن ، امان از دست این جنس ماها یکی هم سر به راهه از راه به درش میکنیم، معتقد به خوبی در برابر بدی نیستم امیدوارم شما راهی که به نظرت درسته انتخاب کنی🌹

نظر شخصیه شماست و اما نظر من اینه که اینجا خونه پسر و عروسشه و از نظر من دختر و پسری که ازدواج میکنن ...

دقیقا! خونه پسرش باشه خونه خودش که نیست که سر زده بیاد!

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤
نظر شخصیه شماست و اما نظر من اینه که اینجا خونه پسر و عروسشه و از نظر من دختر و پسری که ازدواج میکنن ...

عزیزم پیام منو اشتباه متوجه شدی..

منم گفتم کسایی که میگن خونه پسرشونه و نیاز به زنگ زدن نیست رو نمیفهم م.. 

و باید اطلاع بدن..