2777
2789
عنوان

آخه مهمون اینجوری سر زده چرا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 73 پست
سنم که کمتر بود مثل شما حساس بودم ولی الان برام مهم نیس میخواست سرزده نیاد ،بعدم خونه بچه دار همینه ...

خیلی دوست دارم بیخیال شم اما یه فکرای بدی میاد سراغم مثل اینکه حتما میخواسته مچ منو بگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل شما هستم .اینجور مواقع در رو باز نمیکنم .به همه هم گفتم بی خبر بیان رر باز نمیشه

تقصیر آیفون بود که تصویری نبود😁البته واقعا دلم نمیومد درو براش باز نکنم

خیلی دوست دارم بیخیال شم اما یه فکرای بدی میاد سراغم مثل اینکه حتما میخواسته مچ منو بگیره

مثلا مچتو بگیره چی میشه مگه حین انجام قتل دیده شمارو .اصلا فرض بزار بره پشت سرتم حرف بزنه مهم نیست .من خودمم خیلی سختمه مهمون سرزده ها ولی خب الان نسبت به قبل ریلکس تر برخورد میکنم 

وقتی نگرانی دعا کن ،وقتی دعا کردی چرا نگرانی 
سنم که کمتر بود مثل شما حساس بودم ولی الان برام مهم نیس میخواست سرزده نیاد ،بعدم خونه بچه دار همینه ...

دقیقا👍👍👍 بعد یه مدت  آدم تازه متوجه میشه  چقققد واسه چیزای بی ارزش  الکی ناراحت شده.

منم مثل شما حساسیتام رو هممممه چی  خیلی کم شده، اتفاقا اینجوری آرامشم بیشتره. البته سن شما کمتره😊

اومده که اومده اینکه ناراحتی نداره مگه خودش زمانی بچه کوچیک نداشته البته خانمهای این دوره خیلی با سلیقه تر از گذشته هان

در تماشای تو قانع نشوم من به دو چشم                   گو همه چشم جهان رو به سرم بشتابید .....
افرین زود به این نقطه رسیدی من تو این سن که بودم بازم مثل اسی خودمو میخوردم الان تازه چند ساله درست ...

از عوارض زود ازدواج کردن پختگی زودرس هست ،میشی کوه تجربه تو سن کم 

وقتی نگرانی دعا کن ،وقتی دعا کردی چرا نگرانی