2777
2789
عنوان

یه هفته با مامانم قهرم😐

817 بازدید | 39 پست

این چندمین باره که باهاش به مشکل میخورم، هیچ وقت کاراش و رفتارش از نظر من درست نبود اما از نظر اونم هیچ وقت حرفای من درست نبود.

منکر زحمتا و کارایی که برام میکنه نمیشم اما از تو حرفاش متوجه میشم که این کارا رو دلی انجام نمیده و از رو اینکه مثلا مردم چی میگن انجام میده...

بیشترین چیزی که ازارم میده و باعث میشه باهاش قهر کنم و نرم خونشون اینه که به شوهرم بی احترامی میکنه و اینکه خیلی بین من و برادرم فرق میزاره.. 

من یه برادر کوچیکتر از خودم دارم بچه نیستااا ۲۰ سالشه

حالا بریم سراغ ماجرای دعوامون که به نظر خودم اصلا در حدی نبود که بخاد تبدیل شه به یه قهر یه هفته ای😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته پیش رفته بودیم روستامون دخترم بهونه گرفت که بره خونه یکی از اقوام ،نزدیکمون بود خونشون شاید دو دقیقه راه هم نباشه شوهرم سویچ موتور داداشمو گرفت که دخترمو ببره اون که رفت پدرم و برادرم شروع کردن شوخی کردن با من که اره شوهرت موتور ما رو میبره اما خودش سوییج موتور و ماشینشو به ما میده به نظرت؟ 

خلاصه ما کلی سر این ماجرا گفتیم و خندیدم یعنی کلا بابام شوخه زیاد حرفاشو جدی نمیگرم اما مامانم این وسط یه جوری برخورد میکرد که اره جرا شوهرت موتور برد بیرون🙄 

الان آماده شو یه دسته گل بگیر زیباترینشونو بگیر با عشق بپر ماچش کن سفت بغلش کن من خیلی ساله آرزومه جای الان تو باشم حسرت یه نگاه شنیدن تن صداش حاضرم تمام عمرمو بدم ای کاش میشد لعنت به این روزگار کثیف

اگه کسی اطلاعاتی درباره ی طلاق داره لطفا کمکم کنه

شوهرم که اومد ما همه دور هم جمع بودیم تو اتاق مامانم داد کشید به شوهرم که موتورو نمیخاد داخل حیاط بیاری بزار بمونه بیرون شوهرم متوجه نشد چی میگه اخه موتور روشن بود سرو صداش نمیزاشت چیزی بشنوه هیچی دیگه موتورو اورد داخل حیاط مامانم هم خیلی بد برخورد کرد منم عصبانی شدم به شوهرم گفتم فلانی چرا موتور میبری بیرون اینا دوس ندارن دیگه نبر اقا این حرف من شد اسپند رو اتیش