2777
2789
عنوان

آمپول hcg.میشه بیاین لطفا

73 بازدید | 9 پست

سلام خانوما.خوبین؟

چند تا سوال دارم.اگه کسی میتونه راهنمایی کنه.خدا خیرش بده.

من دوره پریودی هام ۲۸ روزه اس.

منظم هم هس.

دو ماه اقدام واسه نی نی کردیم نشد.

این ماه رفتم دکتر. گفت روز ۱۲ دوره برو سونو بده.منم سونو دادم.یک فولیکول سایز ۲۳ در تخمدان راستم بود.یک ساعت بعدش رفتم مطب.گفت سایزش عالیه.دو تا آمپول hcg ۵۰۰۰ نوشت واسم که همزمان بزنم.

دیگه تا آمپول رو زدم ۷ غروب شد.

همون شب و فردا شبش هم رابطه داشتم.

یعنی به فاصله ۵ ساعت و ۳۰ ساعت.

همون دوبار.

به نظرتون کافیه؟

امکان بارداری هس؟

ممنون میشم کسی تجربه ای داره بگه.

یه اتفاقایی توی زندگیم افتاد که از پَسِش بر اومدم و الآن که بهش فک میکنم؛ فقط فقط فقط یاری خدا بود که به خیر و خوشی رفع شد.خدایا میدونم بنده ی خوبی برات نبودم ولی تو همه چیز و همه وجود منی.من بهت اعتماد و اعتقاد کامل دارم.خدایا هزاران بار شکرت🌹🌹

کی آزمایش خون بدم؟چند روز بعد؟

یه اتفاقایی توی زندگیم افتاد که از پَسِش بر اومدم و الآن که بهش فک میکنم؛ فقط فقط فقط یاری خدا بود که به خیر و خوشی رفع شد.خدایا میدونم بنده ی خوبی برات نبودم ولی تو همه چیز و همه وجود منی.من بهت اعتماد و اعتقاد کامل دارم.خدایا هزاران بار شکرت🌹🌹

بله کافیه ولی اگه باز اقدام داشتی ضرر نمیکردی.ان شالله با همونم دوبار میگیره

من ریخته ایم در رگ تو شیره جان....هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.....این هم نفسی چه حس و حالی دارد....در پیکر من دو قلب دارد ضربان💛💙  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی آزمایش خون بدم؟چند روز بعد؟

بذار از موعودت بگذره بعد بی بی چک بزن.اگه مثبت شد بروآز.اهان راستی تا ۱۴روز بعد از امپول امکان بی بی چک مثبت کاذب هست

من ریخته ایم در رگ تو شیره جان....هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.....این هم نفسی چه حس و حالی دارد....در پیکر من دو قلب دارد ضربان💛💙  
بله کافیه ولی اگه باز اقدام داشتی ضرر نمیکردی.ان شالله با همونم دوبار میگیره

ممنون عزیزم.

انشاالله بگیره

شما ک مشکلی نداری چرا امپول داده دیگه  2 ماهم که چیزی نیس  بله کافیه

والا چی بگم.

دیگه آمپول داد.منم استفاده کردم.

قرص اینا هیچی نخوردم.

فقط آمپول.

پس کافیه دیگه؟

خدا رو شکر

[QUOTE=107683415]بذار از موعودت بگذره بعد بی بی چک بزن.اگه مثبت شد بروآز.اهان راستی تا ۱۴روز بعد از امپول امکان بی بی ...[/QUOT

توی نت خوندم نوشته ۱۰ روز بعد از لقاح توی خون معلومه.

همون ۱۰ روز بعد برم آز بدم؟ 

چرا کسی نمیااااد😓

[QUOTE=107683415]بذار از موعودت بگذره بعد بی بی چک بزن.اگه مثبت شد بروآز.اهان راستی تا ۱۴روز بعد از ...

امپول ازاد سازی زدی باید ۱۴روز بعدش بی بی بزنی.چون اگه قبل از ۱۴بی بی بزنی مثبت شه امکان داره کاذب باشه