من هنوز جدی برای بارداری اقدام نکردم . البته شاید بزودی تصمیم بگیرم. ولی خواهرشوهرم از الان میگه بچه اولت باااید پسر بشه چون شوهرم تک پسره و نسل پلیدشون ادامه پیدا کنه و به طور جدی استرس وارد میکنه و رو اعصابه با دخالتاش . چی بگم تو جوابش ؟ 😕😔اعصابم خرده از دستش. جالبه خودش دختر داره و میگه من عمدا کاری کردم دختر بشه 🙄
حالا وارث کدوم امپراتوری هستن که دلشون برای جانشین و وارث تنگ شده؟؟ این همه به خودمون می بالیم فرهنگمون ازاعراب بالاتربوده حالا یه عده پیداشدن مثل عربهای دوره جاهلیت فکرمیکنن تنهاافتخارشون پسر داشتنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بگو مشکل خانواده شماست و کم کاری خانواده شما من نباید جبران کنم!
نه عزیزم . این چون میخاد منو اذیت کنه اینو میگه . چون میدونم بچه دار هم بشم اصلا از حسادتتوجهی نمیکنه . فقط برا حرص دادن من . تازه به دخترشم یاد داده . دختر ۶ سالش میگه باید پسر بیاری زندایی 😑
نه عزیزم . این چون میخاد منو اذیت کنه اینو میگه . چون میدونم بچه دار هم بشم اصلا از حسادتتوجهی نمیکن ...
توام به شوخی به دخترش بگو پسرم بیارم نمیزارم توروانتخاب کنه برای زندگیش عزیز دلم به مامان جونت بگو دور و اطراف من دنبال دامادنباشه😁😁همینوبگو به شوخی خودش حساب کاردستش میاد😂
یه عروسی بود به مادرشوهرش گفت البته اونا دوتا بچه دارن مادرشوهر گفت یکی دیگه بیارین اینم گفت خیلی م ...
یادمه اویل عروسی حرف در اومد از طرف یه بنده خدای دیگه . یهو مادرشوهرم با عصبانیت گفت تا ۳ . ۴ سال حق ندارن بچه بیارن 😢😤 از بس حسوده . نمیخاد پسرش به کس دیگه توجه کنه
منم خواهر شوهرام تا زمانیکه بچه نداشتم میگفتن بچه بیار الانم ک باردارم میگن خداکنه اولی پسر باشه و خدا بهت پسر بده و از این حرفافقط یکیشون چیزی نمیگه اونم دختر اورده بخاطراون
خدایا شکرت برای چندمین بار معجزه تو تو زندگیم دیدم هزاران مرتبه شکر
بگو تو راس ميگي حق داري خانواده شما تو تربيت دختر واقعا كوتاهي ميكنن
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله