2777
2789

برای عزیزانی که "کودک دبستانی" دارند  ؛

پنجره را باز می کنم تا کمی اکسیژن به دلم برسد ...

تا عطرِ پاییز ، حواسم را از نبودنت پرت کند ...

دلبندم !

این روزها تو با قدم های کوچکت ، اولین گام های بزرگ شدنت را بر می داری ...

و من هنوز برایم سخت است پذیرفتنِ این که تو بزرگ شده ای ،

دستِ خودم نیست عشق کوچک من !

ساعت هایی که نیستی ، خیالِ شیطنت های هر روزت دیوانه ام می کند ...

صدایِ خنده های کودکانه ات توی گوشم می پیچد ، بر می گردم ... و نیستی !

چقدر این خانه بدونِ تو ، به من نمی آید !

چقدر جایِ بچگی هایت دراین خانه خالی می شود وقتی نیستی ...

مرا ببخش که اینقدر جنبه ی نبودنت را ندارم !

قول می دهم به رویت هم نیاورم که لحظه های بدونِ تورا ... چند بار گریه می کنم ...

قول می دهم محکم باشم و هر روز صبح ؛

با لبخند به سمتِ کلاس درس ، بدرقه ات کنم ...

اجازه نمی دهم اینهمه دلتنگی و اضطرابِ من ، اشتیاق کودکانه ی تو را کور کند ... !

خوشبختی و سرفرازیِ تو تنها آرزویِ دل بی تابِ من است زیبایِ کوچکم !

اشک هایم را پاک می کنم .. تو را در ذهنم مرور می کنم ؛ که با کوله پشتی بر دوش ... چقدر دوست داشتنی همراه من قدم می زنی ... !

به آینده ات فکر می کنم ... و به خودم قول می دهم محکم باشم !

تو آرام آرام ... و با خیالی آسوده قدم هایت را بردار ...

من تمامِ مسیر را کنارت می مانم ...

نگران هیچ چیز نباش ، هرکار لازم باشد برای موفقیتت خواهم کرد !

کسی که عاشق باشد ؛ دستانش مانند دستان خدا معجزه می کند !

آنقدر می دانم که من برای تو ... قوی ترین موجودِ این جهانِ خاکی ام !

جانِ دلم !

تو گام هایت را بردار ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریه ؟!؟! من پسرم میره مدرسه با آرامش به کارای خونه میرسم ناهارو میذارم یه استخری آرایشگاهی جایی میرم برگشتن یه لاته میخورم اگه هم خونه بمونم فیلم میبینم موهامو درست میکنم لاک میزنم...امروز برنامه دارم ده تا دوازده برم خرید ، خلاصه خیلی هم خوش میگذره

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
گریه ؟!؟! من پسرم میره مدرسه با آرامش به کارای خونه میرسم ناهارو میذارم یه استخری آرایشگاهی جایی میر ...

والا به خدا.من نصف فیلمامو وقتی دخترم نیست میبینم.وقتایی که خونست نمیتونم با ارامش ببینم همش کنترل دستمه که نکنه یه صحنه نامناسب بیاد 

گریه ؟!؟! من پسرم میره مدرسه با آرامش به کارای خونه میرسم ناهارو میذارم یه استخری آرایشگاهی جایی میر ...

آره بابا اتفاقا برای هر دومون بهتره ،از خدا می‌خوام سال بعد زودتر بیاد،این یکی هم ان شالله بره مدرسه ،دیگه راحت و آسوده به همه کارام میرسم 

اللهم عجل لولیک الفرج
والا این متن درمورد بچه های نسل ما صدق مبکنه. الان بچه ها اینقد شلوغ شدن که مادرا اون تایم که مدرسه ...

دقیقاً   من تابستون از دستشون کلافه شده بودم از بس که به هم می پریدند همش میگفتم کاش تعطیلات زودی تموم شه    الان راحت ترم

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
دقیقاً   من تابستون از دستشون کلافه شده بودم از بس که به هم می پریدند همش میگفتم کاش تعطیلات زو ...

دخترای منم وقتی با همن بیشتر اذبت میکنن. بزرگه کوچیکه رو نمیخاد و باهاش بازی نمیکنه. حالا دخترم که صب میره من راحت‌ترم.حداقل تا موقع ناهار آرامش دارم