2777
2789
عنوان

کسانی که حامی طبیعت پاک هستند،یک لحظه لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 34 پست

هر وقت می رم تفریح یک نایلون بزرگ دارم با دستکش یکبار مصرف حالم بهم نی هوره از کثیفی و اشغال ریختن و بودن در طبیعت زیبا.

امام دوازدهم و ملائکه گذر دارن..به همین دلیل خم می شم و تمام اونچه در دیدم هست رو جمع می کنم و می گم چقدر این انسان ها شعورشان از حیوانات کمتر شده..چقدر بیشعورن..حتی در تفریح در مراسم و عزاداری ها..سطل زباله هم هست  باشه ولی شوت می کنن در طبیعت و خیابان..

کلی ظرف یکبار مصرف سفره و پوست بیسکوییت حتی پوشک کثیف بچه این سری انداخته بودن.

اینقدر بیشعور بود اون طرف پوشک بچه ش رو حتی در نایلونم نگذاشته بود. مثل حیوان خورده بودن و با کلی ظرف و دوغ و نوشابه و بعدم پوشک مدفوعی شون هم پای اون درخت زیبا انداخته و رفته بودن...

حداقل مدفوع گوسفندم بود یک خاصیتی داشت و حرام نبود و نجس مثل مدفوع انسان. این انسان هایی که در طبیعت و خیابان زباله می ریزند این ها به زباله دانی در جهنم باید ریخته بشن.

خودم حتی یک زباله داشته باشم و سطل هم نباشه در دستم نگه می دارم و اولین سطل می ریزم.

جدیدا یک عذاب وجدان دارم. تمام کارتن و نایلون و پلاستیک ها رو اگر جمع نکنم از زباله. باید جمع کنم و اونایی که کثیفن بشورم و جدا کنم و پشت در بگذارم کارتن جمع کن ها میان می برن و خوشحال می شن.حس می کنم کار واقعا اشتباهی هست تفکیک نکنم هم برای طبیعت و هم این سهم اون کارتن جمع کن هایی هست که با وضع سر و پوشش فقیر و عزتشون هم می گذارن و بیان اینا رو ببرن و خرج کنند. همه شون هم معتاد نیستن. حتی بچه هم هستن.

و با خودم می گم باید یک برنجم نگذارم در زباله تا بتونم جمع می کنم و به پرنده ها می دم. اما با این که تمایل دارم استخوان پشت در نمی گذارم چون می گم حق الناسه کوچه سگ داره. به بهانه ی خوردن استخوان بیان و اگر هاری داشته باشن دنبال ادم های توی کوچه کنند و بعد گردنم باشه. گاهی اوقات توی یخچال و فریزر نگه می دارم و بعد می برم طبیعت به هاپوها می دم...

سلام البته باید بگم فقط صحبت کردن  کافی نیست روش های عملی را هم باید ذکر کنیم شامل :

محیط کار  دانشگاه  محوطه منزل 

محله منطقه شهر و کشور

چنگل ها بیابان کوهها دریا ها و رودخانه ها.

در طول عمر انسانها نقاط مثبت و منفی 

برنامه های دراز مدت و هدف مند.

NGOها 

خيلي ميتونه به ما کمک کنه که یک برنامه عملی مدون برای هرکسی ایجاد بشه . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مصرف ظروف پلاستیکی رو کم کنین هم برای خودتون ضرر داره هم محیط زیست. پلاستیکهاتون رو حذف کنید و از کیسه های پارچه ای برای خرید استفاده کنین نزارین هرسری خرید میرین ده تا هم پلاستیک بگیرین بیارین