2777
2789
امادگی به دنیا بیار عزیزم  اتفاقا خوبه بچه هات همسن و سال باشن

مشکل من اصلا شرایط مالی نیست نگران دختر نه ماهم هستم که دیگه نمیتونه شیر منو بخوره یا مثل الان بهش برسم خیلی کوچیکه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوسته من شاید باورت نشه بچه اش ۳۰ روزه بود که حامله شد  فرق اولی و دومی ده ماهه  ولی انق ...

من اصلا نگران حرف بقیه نیستم میترسم نتونم به اندازه الان به دخترم برسم خیلی وابسته به شیر منه چجوری از شیر بگیرم گناه داره

مشکل من اصلا شرایط مالی نیست نگران دختر نه ماهم هستم که دیگه نمیتونه شیر منو بخوره یا مثل الان بهش ب ...

اره از شیر گرفتنش سخته ادم دلش میسوزه منم همش به فکره پسرم بودم چطور از شیر بگیرمش.چرا حواست نبود بنده خدا باید جلوگیری میکردی  

عشق من آقا طاهر و باباش
مشکل من اصلا شرایط مالی نیست نگران دختر نه ماهم هستم که دیگه نمیتونه شیر منو بخوره یا مثل الان بهش ب ...

منم پسرم یکسال بود باردارشدم میخاستم سقطش کنم مامانم نذاشت دوتاباهم خیلی سخته پسرمو ازشیرگرفتم آخه من کمکی هم نداشتم تک و تنها خیلی اذیت شدم تا دوسال سخته

اتفاقا من هم قرص میخوردم هم پیشگیری طبیعی داشتم اصلا نمیفهمم چرا اینجوری شد

ای وااای الهی عزیزمممم عیب نداره شده دیگه فقط از شیر گرفتن بچت سخت شد.ای کاش شیر خشکی بود از اول

عشق من آقا طاهر و باباش
همین الانم که دارم بهش فکر میکنم عذاب وجدان دارم

پس حتی دربارش فکر نکن،اگر از نظر مالی و خانوادگی مشکلی با همسرت نداری اینکارو نکن واقعا یک عمر پشیمونی به همراه داره ،به شیرینی هاش فکر کن نه به سختی هاش

میخواهم بهترین باشم 🙌
2قلوهای من 9ماهشون بودمن بازباردارشدم دلم نیومدبندازم چون فرستاده خداست ازمایش خداست گناه نکن خداکمک ...

دوقلوها شیر خودت میخوردن؟ چکار کردی گرفتی شیر؟ تو دوران بارداری میتونی به اونا برسی؟

درسته گناهه ولی گناهو اون بچه کوچیکت داره که قربانی میشه خواهرم منم مث شما تجربه داشتم ولی با فرق اینکه پسرم ۱ساله بود هزار درزدم برا سقط ولی هیچکدوم قسمت نشد اخرشم براثر خونریزی شدید خودش طبیعی سقط شد