2777
2789
اره از شیر گرفتنش سخته ادم دلش میسوزه منم همش به فکره پسرم بودم چطور از شیر بگیرمش.چرا حواست نبود بن ...

دیگه خواهش میکنم هی نگید چراجلوگیری نکردی، خوب کاریه که شده استارتر خودش ناراحته ناخواسته بوده دیگه شما بدترش نکنید

من اصلا نگران حرف بقیه نیستم میترسم نتونم به اندازه الان به دخترم برسم خیلی وابسته به شیر منه چجوری ...

اگر نگران دخترتون هستين اينم بدونين 

معمولا كساني كه از عمد سقط ميكنن

خدا به سبب ناشكري فرزند قبليشون هم ازشون ميگيره .

از طرفي فكر كنيد خدا بهتون دوقلو داده 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرفاتون منطقیه

عزیزم از ته دلم امیدوارم تصمیم به سقط نگیری و هدیه خدا رو بپذری واقعا قشنگ نیست ادم هدیه ای رو بخواد رد کنه یا نابودش کنه ،ما یه فردی بهمون هدیه بده اونو از بین نمیبریم حالا خدای به این مهربونی به شما هدیه داده پس فکر از بین بردنش رو نکنید 

نمیخوام کلیشه ای حرفی بزنم ولی حسرت باردار شدن تو دل خیلیا مونده خیلی زیاد ،به هر دری میزنن برای این هدیه و نعمت ،شما که راحت دومیش رو هم گرفتی پس نزنش

میخواهم بهترین باشم 🙌
عزیزم خدا دخترات رو حفظ کنه چقدر پیام شما به من آرامش داد واسه شوهرم هم خوندم خدا دلت رو شاد کنه دلگ ...

خواهش میکنم گلم.من این دوران رو طی کردم میدونم الان چه حسی داری.اولش خیلی سخته ادم شوکه میشه ترس برش میداره.این که نتونی به بچه برسی این‌که دوباره زایمان کنی دوباره کارای بچه کوچیک .نمیدونم‌از شیر گرفتن .من به همه اینا فکر میکردم ولی به خدا راحت تر از اون چیزی که فکر میکنی میگذرع.ماه های اول که ادم‌سنگین نیست زود میگذره تازه من‌طول سرویکسم‌پایین بود باید استراحت مطلق میشدم و عمل .ولی به خاطر رسیدگی به دخترم عمل نکروم فقط یک ماه استراحت نسبی کردم شبا شوهرم غذا میپخت به کار میرسید روزا هم‌من به بچم و کار خونه طول سرویکسم رفت بالا.از هفته ۲۰ هر هفته آمپول میزدم واسه جلوگیری از سقط.یکی دو بار خون دیدم نصفه شب رفتیم بیمارستان.نمیگم سخت نیست سختی های خودش رو داره ولی میگذرعع الان به اون روزا فکر میکنیم میگیم چقد زود گدشت دخترم یک ساله داره میشه.اگه همسرت کمک حالته و به خانوادت کنارتن خیلی عالی میشه.

هر چی آرزوی خوبه مال تو ...
مشکل من اصلا شرایط مالی نیست نگران دختر نه ماهم هستم که دیگه نمیتونه شیر منو بخوره یا مثل الان بهش ب ...

بچه تا 6 ماهگی صرفا باید شیر مادر بخوره بعدش غذای کمکی 

بقیه شم شیر خشک بده

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
شما هم لطفا حكم به سقط موجود زنده ندين  من ده ها مورد اينچنيني ديدم فتوا ندادم فقط از چندي ...

من حکم سقط ندادم ولی اینکه کسی سقط کنه خدابچه بزرگشم میگیره حرف خیلی زشتیه