2777
2789
پس حتی دربارش فکر نکن،اگر از نظر مالی و خانوادگی مشکلی با همسرت نداری اینکارو نکن واقعا یک عمر پشیمو ...

من نگران دخترمم که تو دوران بارداری نتونم مثل الان بهش رسیدگی کنم همین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا نگران حرف بقیه نیستم میترسم نتونم به اندازه الان به دخترم برسم خیلی وابسته به شیر منه چجوری ...

خداکمک میکنه ♥️

کاریه که شده مطمئن باش بی حکمت نیست ♥️🌹💋

من اصلا نگران حرف بقیه نیستم میترسم نتونم به اندازه الان به دخترم برسم خیلی وابسته به شیر منه چجوری ...

اشکالی نداره بهش بده در کنارش شیرخشک هم بده بزار به خوردن با شیشه شیر عادت کنه 

الان کم کم شیر خودت کم میشه خودش سینه رو ترک میکنه

یعنی به دکترا بگی نمیکنن ؟ هنوز قلبش تشکیل نشده

من التماس دکترمو میکردم میگفت به هیچ وجه یکی از اشناهمون داروخانه داشت قرار شد برام قرص بیاره که کار به اونجا نکشید خودش سقط شد منم فک کنم ۶هفته بودم

من نگران دخترمم که تو دوران بارداری نتونم مثل الان بهش رسیدگی کنم همین

عزیزم قطعا میتونی ،و قطعا وقتی دخترت کوچولوت یه خواهر یا برادری داشته باشه که اختلاف سنیشون کمه خیلی باهم انس میگیرن و هم بازی میشن عین دوقلوها میشن و این واقعا برای رشد یه بچه فوق العادس که با همسن های خودش توی خونه هم ارتباط داشته باشه 

خودت حساب کن عذاب وجدان سقط عمد کردن که کلی هم بعدش سیستم رو به هم میزنه و عین قتل یک انسانه بدتره یا عذاب وجدان اینکه شاید نتونی خیلی به دخترت برسی?

از طرفی شما تا دو سالگی میتونی توی رفتارت دختر کوچولوت به شدت موثر باشی ،شم اگر بچت رو نگه داری فقط نه ماه نمیتونی خوب بهش برسی بعدش بهتر میشه

میخواهم بهترین باشم 🙌

سلام خانومی.مبارک باشه .سقط نکن .با هم دیگه بزرگ میشن اگه یه دختر باشه که چه عالی دو تا خواهر دوست و همدم هم میشین.پسر هم باشه خوبه یه پسر یه دختر.تا اون به دنیا بیاد دخترت نزدیک ۲ سالش شده زود بود برای بارداری هم بچت کوچیکه هم خودت تازه زایمان کردی ولی حالا که شده سقط نکن .ایین ضررش خیلی بیشتر واسه بدن .بماند که گناه هم هست و عذاب وجدانش ادمو ول نمیکنه.من دخترم ۵ ماهه بود که حامله شدم .خیلی حالم بد بود خیلی گیج بود همش گریه میکردم اصلا آمادگی بارداری مجدد رو نداشتم تازه زایمان کرده بودم دست تنها دور از خانوادم بچه کوچیک شرایط اقتصادی.همه چی دست به دست  هم داده بود تا من به فکر سقط باشم.خیلیی مسعله ها برام پیش اومد که الان وقت توضیح دادنش نیست ولی اخر سر سقط نکردم.شکر خدا دخترم صحیح و سالم به دنیا اومدن.ماشالله خییلی هم خوب و ارومه.اوایلش یکم سخت بود ولی گذشت منم قلقشون دستم اومد.الان دختر بزرگم ماه دییگه میشع دو ساله دختر کوچیکم دی ماه میشه یک ساله.بی نهایت هم دختر بزرگم دوست داره خواهرش رو.با هم دیگه بازی میکنن مشغولن با هم.الان خدا رو هزار مرتبه شکر میکنم واسه داشتنشون.تو هم اصلا اصلا به سقط فکر نکن .بچه خودته دیگه خدای نکرده خلاف شرع که نکردی سقط اخرین راه تاره اونم نه تو هر موقعیتی .انششالله به سلامنی به دنیا میاد و بزرگ میشن .به خدا بسپار .موفق باشی

هر چی آرزوی خوبه مال تو ...
اره از شیر گرفتنش سخته ادم دلش میسوزه منم همش به فکره پسرم بودم چطور از شیر بگیرمش.چرا حواست نبود بن ...

دیگه چه جوری جلوگیری میکردم من قرص میخورم حتی جلوگیری طبیعی هم داشتیم اصلا شوکه شدم بخدا

سلام خانومی.مبارک باشه .سقط نکن .با هم دیگه بزرگ میشن اگه یه دختر باشه که چه عالی دو تا خواهر دوست و ...

عزیزم خدا دخترات رو حفظ کنه چقدر پیام شما به من آرامش داد واسه شوهرم هم خوندم خدا دلت رو شاد کنه دلگرمم کردی

اینکارو نکنید

سقط گناه بزرگیه

شما که بچه نمیخواستید جلوگیری میکردید

ولی حالا که خدا بهتون دوباره هدیه داده نگهش دار خودش روزیشو میرسونه

تازه باهم بزرگ میشن نگران نباش

دخترتم ۹ ماهش شده غذای کمکی هم میخوره دیگه تنها به شیر احتیاج نداره که تا یک سالگی بهش شیرتو بده بعد از یک سال غذای خانواده و شیر گاو بده.من به دخترم تا یک سالگی شیر دادم بعد اونم شیر پاستوریزه.از شیر گرفتنشم فکر میکردم خیلی خیلی سخت باشه غصه میخوردم ولی تو عرض سسه روز گرفتم حتی سراغ سینه هم نیومد.خدا کمک میکنه تنها نمیزاره ادمو.تو ۲۰ ماهگی هم از پوشک گرفتم بعد به دنیا اومدن بچه دوم اولی خیلی عاقل و خود کفا میشه

هر چی آرزوی خوبه مال تو ...