2777
2789
عنوان

رفلاکس

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 50 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهروز مقدادی تو شهران هست مطبش سایت دکترتو رو اپلیکیشنو نصب کن اونجا نوبت میدن

سلام گلم میشه لطفا بگی چیا واسه رفلاکس بده. پیش دکتر مقدادی رفتید رژیم چیا داد که نخورید؟ بچتون چند سالگی خوب شد؟ دیگه عود نکرد؟

در مورد رفلاکس

پسر اول بنده رفلاکس شدیدی داشت....

طوری که به شکل فواره ای شیر خورده شده رو بالا میاورد....این موضوع میتونه برای مادران جوان شدیدا نگران کننده باشه....

یه سری شربت و....مصرف کرد....بهتر شد ولی درمان خیر

تا اینکه،حدود ۵ سالش بود...سرفه های شدیدی داشت....و یه دکتر خیلی خوب تشخیص دادن موضوع رو.

سونو از شکم....و دیده شد غذا بعد‌از بلع بالا میاد...و احازه نداده بنداره مری از کودکی ترمیم پیدا کنه.

به من گفتن باید شب تا صبح توی سطح شیبدار بخوابه.

اگه کودک،نوزاد باشه...این اتفاق راحت میفته.ولی اگر مثل پسر بنده نوزاد نباشه...سخته...من هر نیم ساعت ساعت کوک میکردم و توی رختخوابش به حالت شیبدار میخوابوندمش

سخت بود.ولی میدونستم اگه اینکارو نکنم ضرر بزرگی بهش میرسه...

خلاصه که بعد از مدتی ،سونو مجدد کردیم و دیدیم خداروشکر مرتفع شده.

این شیبدار خوابوندن رو جدی بگیرین خانمهایی که نوزاد دارین لطفا

اگه دنبال شربت موفیس ترکیه و قرص نکسیوم،ساشه پیدرولاکس، و شریت دو متیدون هستین بهم پیام بدین

همه اینایی ک گفتم دکتر برا رفلاکس دخترم بهمون داده

یه دوره مصرف کردیم الان اضافه هستن. 

شربت موفیس و از ترکیه آوردن واسمون

من ساکن تبریزم

منم  دختره ۱۹ ماهم درگیره رفلاکس شدید و آلرژی از بدو تولد بود ...بنی از  ۱۷ روزگی ک شیر خشک‌درحضور شدن بدم شروع شد...

بالا نمی آورد...و فقط  اسید معده بود ...  دکتر زیاد بردم آنا فقط‌دکتر بهروز  مقدادی ودختر و کمک کرد ....الان  رفلاکسش خوب شده و فقط آلرژی به پروتئین گاوی یکم اذیتش  می کنه .... که گفتن تا دوسال کامل خوب میشه ....

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤