آوینای_من مدیر استارتر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 2646 عنوان سلام این بی بی چک هاله داره 120 بازدید | 14 پست سه روز قبل موعد زدم خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚 مامان آوینا خانوم هستم🧡 بابی انت و امی یا اباعبدالله❤ امروز | 00:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آوینای_من مدیر استارتر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 2646 تجربه هاتونو بگید خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚 مامان آوینا خانوم هستم🧡 بابی انت و امی یا اباعبدالله❤
آوینای_من مدیر استارتر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 2646 خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚 مامان آوینا خانوم هستم🧡 بابی انت و امی یا اباعبدالله❤
آوینای_من مدیر استارتر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 2646 خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚 مامان آوینا خانوم هستم🧡 بابی انت و امی یا اباعبدالله❤
آوینای_من مدیر استارتر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 2646 منفیه عزیزم یه هاله خیلی کمرنگ داره خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚 مامان آوینا خانوم هستم🧡 بابی انت و امی یا اباعبدالله❤
گلدون_شمعدونی عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 498 نه منفیه عزیزم فقط چن روز بعد از موعدت کامل وقیق نشون میده ها نه قبلش
برفsnowflake عضویت: 1404/07/28 تعداد پست: 34 بی بی چک رو حتما باید بعداز تاریخ پری بزنی مگرنه جز شک برات چیزی ندارهاگر عجله داری همون روز پری برو آزمایش مشخص میشه
آوینای_من مدیر استارتر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 2646 نه منفیه عزیزم فقط چن روز بعد از موعدت کامل وقیق نشون میده ها نه قبلش هیچ علائمی ندارم نه علایم پریود نه علایم بارداری خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚 مامان آوینا خانوم هستم🧡 بابی انت و امی یا اباعبدالله❤
parimehmahi عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 193 یه هاله خیلی کمرنگ داره این کم رنگ محسوب نمیشه.از این یه کم رنگش بیشتر بشه تازه میشه هاله کم رنگ.من فکرمیکنم منفیه.حالا صبح زود بی بی بزن دقیق تره.انشاله که مثبته
آوینای_من مدیر استارتر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 2646 بی بی چک رو حتما باید بعداز تاریخ پری بزنی مگرنه جز شک برات چیزی ندارهاگر عجله داری همون روز پری برو ... ممنون عزیزم شما هاله نمیبینی؟ خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚 مامان آوینا خانوم هستم🧡 بابی انت و امی یا اباعبدالله❤
برفsnowflake عضویت: 1404/07/28 تعداد پست: 34 همهی بی بی چک ها بعداز مدتی یه هالهی خیلیییی کم رنگ میندازن هالهی دوم مربوط به بارداری بلافاصله میوفته
آوینای_من مدیر استارتر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 2646 البته عکس بعد ارسال بی کیفیت میشه خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚 مامان آوینا خانوم هستم🧡 بابی انت و امی یا اباعبدالله❤