2777
2789
عنوان

اونایی ک از پسرا سر درمیارن بیان

133 بازدید | 16 پست

اگ با پسری تو رابطه باشین دقیقا پنج سال پیش 

فقط در حد تماس وچت و کل ادما از شما بگن ( پسره خیلی دوست داره زبان زد همه شدین )

حتی وقتی ک میخواد دستاتو بگیره کل وجودش بلرزه 

ولی قسمت نشه بهم برسین الان متاهل باشین و بشنوین ب خاطرت کلی گریه کرده 

ولی الان با چند دختره دیگ دوست شده با  دختره بدون عقد و صیغه تو جاهای شلوغ تو مراکز خرید تو عروسی ها با دختر بزنه برقصه ( دختر غریبه هس فامیل نیس)

واستون بعید نمیاد ک این پسره تا حالا ی بارم بهتون نگفته بریم بیرون همو ببینیم چرا اینطوری شده 

ب قران واسم مهم نیستا خیلی میخوام بدونم از چ لحاظی این طور راحته از هیچی نمیترسه 

از دوست داشتن زیادی دختر هس یا رد داده ؟!

اینم بگم تو عروسی با ی دختر دیگ دیدن 

تو مراکز خرید با ی دختر دیگ همه فکر کردن ازدواج کرده

بازم میگم مهم نیس فقط میخوام بدونم چرا زبان زد همه شده بودیم حتی پسره قصد داشت بیاد خواستگاریم مامانش نزاشت با من اینطور راحت نبود نمیتونست حتی ب چشام نگاه کنه خجالت میکشید الان چرا اینطور رفتار میکنه ؟! 

چون تو ادمش نبودی

یعنی اگ یکم شل میکردی با توام میرفت بیرون

هیچ پسری پیعمبر نیست عسلم

اونام رلشن باهاشون حال میکنه ممکن هست بینشون یکیم باشه ک دوسش داشته باشه حتی بیشتر از تو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵ سال پیس داستانا کلا فرق داشت هیچکس انقد راحت نبود

اخه کلا اینطور پسری نبود ک بدون عقد و اینا با ی دختر اونم تو 

عروسی وسط جمع برقصن و همه ب اونا تماشا کنن عروس دامادو ول کنن

اخه کلا اینطور پسری نبود ک بدون عقد و اینا با ی دختر اونم تو عروسی وسط جمع برقصن و همه ب اونا تماشا ...

بوده موقعیتو نداشته

همه ماها توو وجودمون بخش هایی داریم ک جامعه و خانواده یا حتی خودمون سیاع میدونیم و رد میکنیم

اما ب موقعیتش میتونه بزنه بیرون

بوده و هست توو ذاتش بوده