2777
2789
عنوان

شما دیدید کسی تقاص پس بده🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 43 پست
خیلییی زیاد...پارسال ب یلدا و چند روزقبلترش صاحبکارم اشکمو چندین بار درآورد ..ب روش نیاوردم..تو جمعع ...

امیدوارم منم ی روزی گریه ها و تقاص پس دادن های اونو ببینم (:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم منم ی روزی گریه ها و تقاص پس دادن های اونو ببینم (:

ولی من باز براش دعا کردم ...

و از اونجا رفتنی ب هر ریسمانی چنگ انداخت منو نگه داره ولیییی محال بود چون هزااار بار توهین کرد بارفتاراش و من تو خلوتم انقددددر داغون میشدم ک نگم منی ک خدا انقد از نعتماش بی دریغ بهم داده

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست

کلا هرکس ب من بدی می‌کنه چون من عادتمه فقط پیش خدا گریه میکنم دلم تازه عین شیشه و حتی ناراحتم بشم ب روی طرف نمیارم خدا جوابشو میده بهم ثااابت شده

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
ولی من باز براش دعا کردم ...و از اونجا رفتنی ب هر ریسمانی چنگ انداخت منو نگه داره ولیییی محال بود چو ...

من هیچ وقت نفرین نکردم فقط واگذار کردم به خدا چون زندگیم واقعا زهر شد تلخ شد ی اتفاق معمولی نبود.. فقط امیدوارم ی روزی در حسرت و غم باشه نه غم مرگ و بی پولی و... غمی که به من داد

من هیچ وقت نفرین نکردم فقط واگذار کردم به خدا چون زندگیم واقعا زهر شد تلخ شد ی اتفاق معمولی نبود.. ف ...

ببین خدا می‌دونه کی و کجا تقاص دل شکسترو از طرف بگیره... ی ماجرای عجیب (مرتبط ب تقاص )نیس 

ولی بخای اینجا بگم...مطمعنم خداهست

یه سری افراد می‌سپارن دست خدا و کارما و اون دنیا و...

برخی ها هم باور دارن تا خودشون انتقامو از طرف نگیرن،فکر میکنن حقشون ضایع شده 

بعضی هام حوصله انتقامم ندارن و به جزا هم اعتقاد ندارن فقط سعی میکنن فراموش کنن