2777
2789
عنوان

یه لحظه خودتونوجای من تصورکنید😥

174 بازدید | 10 پست

من تو روزای اول رژیمم هستم و عاشق غذاهای سرخ کردنی و تنقلات ،شوهر من برعکس من علاقه ای به سیب زمینی سرخ کرده نداره و غذاهای معمولی رو ترجیح میده.

بعد الان من درحال خوردن چای سبز و شوهرم جلوم درحال خوردن سیب زمینی سرخ کرده هسش که همین چند دقیقه پیش درست کردم.

😣😥چقد اونایی که لاغر کردن زجر کشیدن خدایی.

کیا لاغر کردن و چقد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب میگی که شوهرت علاقه نداره پس چرا براش درست کردی خودتو به هوس انداختی؟

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.
وای چه اراده ای آفرین تبریک میگم

ممنون خیلی هم سخت بود البته

هنوزم مراعات می کنم ولی نه مثل اون رژیم سخت و لعنتی😁

اظهار نظراتمان بیانگر خود واقعی مان باشد نه برای جلب لایک بیشتر😊😊😊😊

شما مثل خواهر منی اون هم مثل شما شکمویه ۹۵ کیلو بود از بس گفتیم چاققققققییییی خودشو کشت شد۶۵ یعنی واقعا رژیم ها اما امان از شیکمو بود یکساله رژیم ول کرده الان همونه ک بود😁

الهی و ربی من لی غیرک    خدای من و پروردگار من من جز تو که را دارم؟؟             👦👰👶
نمیدونم چطور دلش هوس کرد یهویی😐😐گفت سیب زمینی سرخ کرده میخوام منم تعجب کردم

این که چیزی نیست اولشه.ازاین به بعد مه و خورشید وفلک دست به دست هم میدن که تو رژیمتو بشکنی

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.