2777
2789

من خودم چند وقته شک دارم.البته چیزی ندیدم ولی حساس شدم.واسه همین برنامه hidden voice recorderیا همون hvrرو گوشی شوهرم نصب کردم.این برنامه ضبط صداس.از وقتی میخواد از خونه بره بیرون قبل رفتنش روی ریکورد میزنم و صدا رو ضبط میکنه تا برگرده خونه باز رفت لباسش عوض کنه استاپ میزنم که دیگه ریکورد نکنه.شب یا موقعی که خوابه میشینم گوش میدم .همه صداها رو واضح ضبط میکنه.میتونید برنامه رو مخفی کنید که متوجه نشه.البته خود برنامه هم ایکون مخفی شدن داره.خلاصه انگار همراهشی.خخخ چند روزی امتحان کنید بد نیست.بعد گوش دادنم دلیت کنید بره.واسه کسایی که شک دارن.نیاین نصیحت کنید لطفا.خب نگران زندگیم بودم.

خوشحالی یعنی ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر شما یا ساده است یا سالم .وگرنه اکثر مردای خائن رو‌گوشیشون رمز داره و یه لحظه هم گوشیشونو از خودشون دور نمیکنن که خانوماشون اینقدر توش بچرخه خخخخ

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

حالا از نگرانی دراومدی

تیکر دوست دارم😊دوبار باردارشدم ولی سقط شدن چون مشکل ناهنجاری مغزی داشتن و ژنتیکی بود دکترا بهم گفتن نباید به روش طبیعی باردار بشم چون دوباره جنینام مشکل دار میشن و باید سقط کنم ولی من امیدم به خدا هست میدونم که منم یه روزی مادر بچه های سالم میشم...خداجونم کی میشه    رَبِ لا تَزَرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین خدایا ممنونم ازت که میخوای این هدیه را بهم بدی😍
شوهر شما یا ساده است یا سالم .وگرنه اکثر مردای خائن رو‌گوشیشون رمز داره و یه لحظه هم گوشیشونو از خود ...

نه ساده نیست.ولی ما رمز گوشی همو داریم.چه معنی میده که مرد گوشیش نده خانومش.اگه نده که صد در صدیه جای کار میلنگه

خوشحالی یعنی ....
یعنی حتی تو قسمت برنامه ها هم نیستش؟

نه نیست.رمز میذاری خودش مخفی میشه البته من گوشی شوهرم میشه برنامه رو مخفی کرد ولی خودش نمیدونه این یه موردو منم چیزی نگفتم

خوشحالی یعنی ....