2777
2789
عنوان

یه راه حل برای کسانی که به شوهرشون مشکوکن

| مشاهده متن کامل بحث + 1756 بازدید | 117 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب کسی که این همه مدت گوشی دست خانمش می مونه و نگران نیست صد درصد سالمه مرد خیانتکار حتی تو خوابم مو ...

نه ممکنه دو تا گوشی داشته باشن.مردا همه کاری ازشون برمیاد.گوشی مخفی تو ماشبن یا محیط کار

خوشحالی یعنی ....

یاد زن مجد توی سریال هیولا افتادم  

مثل خنده نوزادی که غرق خواب است،   مثل بوی خانه کاهگلی پس از باران  ، یا کشیدن نقاشی روی شیشه بخار کرده،   مثل پیدا کردن جای خالی در اتوبوس با یک بغل خستگی  ، صدای موج دریا در شب  ، بوسه‌های ناگهانی  ، چای تازه‌دم قند پهلو توی استكان کمر باریک  ، یا مثل دستان گرم مادر بزرگ  ، دوست داشتنت همین قدر شیرین است 
اره تا حدودی سه روز اکی هست

خداروشکر

تیکر دوست دارم😊دوبار باردارشدم ولی سقط شدن چون مشکل ناهنجاری مغزی داشتن و ژنتیکی بود دکترا بهم گفتن نباید به روش طبیعی باردار بشم چون دوباره جنینام مشکل دار میشن و باید سقط کنم ولی من امیدم به خدا هست میدونم که منم یه روزی مادر بچه های سالم میشم...خداجونم کی میشه    رَبِ لا تَزَرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین خدایا ممنونم ازت که میخوای این هدیه را بهم بدی😍
شوهر شما یا ساده است یا سالم .وگرنه اکثر مردای خائن رو‌گوشیشون رمز داره و یه لحظه هم گوشیشونو از خود ...

اتفاقا من چندتا مرد خائن میشناسم که گوشیشون اصلا رمز نداره.زن بیچارم دل خوسه که شوهرم اگه هرز میپرید برا گوشیش رمز میزاشت

نه ساده نیست.ولی ما رمز گوشی همو داریم.چه معنی میده که مرد گوشیش نده خانومش.اگه نده که صد در صدیه جا ...

همین دیگه پس همسرت موردی نداره .

وگرنه نزدیکه مشکل داره رمز داره .به بهونه های مختلف .مثلا بچه ها نرن توش .یا گوشیه شخصیه دوستام جوک میفرستن و اینا .کلا این چک صدا بعید می‌دونم برای مرد خائن جواب بده .البته این حرفارو از همین سایت خوندم که خانوما میگن 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
وای من میترسم😰اگه شوهرم بفهمه اینجور کاری کردم دیگه با چه رویی بهش نگاه کنم......خیلی زرنگ و باهوشه

تو زرنگ باشی نمیفهمه.بعدم یه مدت میتونی انجام بدی هر روز که نیست.من مطمئن که شدم دیگه گوش نمیدم.

خوشحالی یعنی ....
اتفاقا من چندتا مرد خائن میشناسم که گوشیشون اصلا رمز نداره.زن بیچارم دل خوسه که شوهرم اگه هرز میپرید ...

عجب!! مرد خائن شجاع نشنیده بودم خخخ

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
نه ساده نیست.ولی ما رمز گوشی همو داریم.چه معنی میده که مرد گوشیش نده خانومش.اگه نده که صد در صدیه جا ...

خانومی‌ ببخشید یه سوال بی ربط‌ 

میشه دو تا اینستا‌ منظورم‌ دو تا ایکون‌ رو یه گوشی‌ نصب کرد؟