2777
2789
عنوان

طلاق و اجرا گذاشتن مهریه بچه ها یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1367 بازدید | 155 پست
یعنی هیچ حرفی باهم نزدید تو این مدت؟؟ یه بزرگتری نیومد وسط بگه آشتی کنید؟؟

چرا حرف زدیم پیامکی اوایل من اومدم عصبی بود گفتم میرممهریه رو میذارم اجرا اونم از درخواست عکس داد گفت من این کاروکردم و بچه رومیام میگیرم بعدم بهش گفتم بیا حل کنیم وفلان بلاک میکنه فقط

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اموالی نداره

برو با وکیل شهرتون یه مشاوره انجام بده راهنمابیت کنه ولی اگ میبینی بلاک میکنه برو مهریه ات بگذار اجرا تا تکلیفت روشن بشه بچه بهش بده ببینن چطور میافته التماس

اگه فکر میکنی مقصر خودتی برو باهاش رودرو صحبت کن پیامی فایده نداره ،ب خاطر بچت برای زندگیت یکم تلاش کن نباید سرهر بحث کوچیکی پامیشدی میرفتی ،زندگی همیشه خوشی نیست سختیا و اختلافهارو هم باید تحمل کنی و عاقلانه حل کنی ،شما تنها نبودی الان مسیر زندگی بچتم عوض کردی با این فکر اشتباه

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝

من قبلا هم گفتم،صبر کن عجله نکن ،شاید خواسته تنبیه بشی،مهرتو بگذاری اجرا بیشتر لج میکنه این احتمال رو بده داره فکر میکنه برگرده بعد اینطوری بدترش میکنی،برا اجرا گذاشتن مهریه وقت داری،یکم زمان بده ببین چی پیش میاد،شاید دلش برا بچه وشماوزندگیش تنگ شد برگشت،شما که میگی خوب بوده بنظرم بازم صبر کن

برو با وکیل شهرتون یه مشاوره انجام بده راهنمابیت کنه ولی اگ میبینی بلاک میکنه برو مهریه ات بگذار اجر ...

بچه رودلم نمیاد بهش بدم میده دست خواهرا ومادرش

برم مهریه رو بذارم اجرا کار خرابتر نمیشه؟

من قبلا هم گفتم،صبر کن عجله نکن ،شاید خواسته تنبیه بشی،مهرتو بگذاری اجرا بیشتر لج میکنه این احتمال ر ...

اخه دی ماه دادگاه داریم اینم آخرین بار بهش پیام دادم گفتمبچه پدر ومادر میخواد بیا حرف بزنیم فلان فقط بلاک کرد حتی خرجی واسه بچش هم نمیفرسته داره دوماه میشه

بچه رودلم نمیاد بهش بدم میده دست خواهرا ومادرشبرم مهریه رو بذارم اجرا کار خرابتر نمیشه؟

من اونسری گفتم بهت اگ میدونی برگرد خودت خونتون گفتی نمیشه اون باید بیاد حالا که اون درخواست داده وبلاکت میکنه تو هم باید اقدامی کنی تا تکلیفت روشن بشه خرج بچه اتو تو ابن گرونی کی میده ؟

کاش دو تا آدم بزرگ و بالغ به خاطر چیزای چرت و لجبازی زندگی بچه رو قربانی نمیکردن کاشکی قبل از هر تصم ...

من درسته اشتباهاتی داشتم ولی خواستم درست کنم بخاطر بچه گفتم بیا حرف بزنیم گفتم بچه پدر ومادر میخواد ولی اون چی فقط بلاککرد که چکار کنم دیگه بعد رفته درخواستم داده دوماه سراغ بچه رو همنگرفته

نمیدونم شنیدم گفته خسته شدم همش لجبازی زبون درازی بحث

شما باید ختما هرجوری شده باشوهرت صحبت کنی،اگه اینجوری گفته،یه راهی پیدا کن برو سر راهش هر موقع که میدونی از سر کار برمیگرده باهم صحبت کنید اختلافتونو حل کنید حیف زندگیو بچتون هست که الکی خراب بشه،شما عجول هستی خیلی سریع میخوای کاری که تو فکرته رو انجام بدی

اخه دی ماه دادگاه داریم اینم آخرین بار بهش پیام دادم گفتمبچه پدر ومادر میخواد بیا حرف بزنیم فلان فقط ...

نظرمن اینه بچه رو ببر با خانواده ات تحویلشون بده ببین عکس العمل بعدش چطوریه اگ دیدی داره برا طلاق تلاش میکنه ونمیخواد برگردی مهریه اتو بگیر ازش تکلیف بچه هم قاضی مشخصه میکنه که تا ۷ سال پیش شماست