2777
2789
عنوان

یه راه حل برای کسانی که به شوهرشون مشکوکن

| مشاهده متن کامل بحث + 1756 بازدید | 117 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان رو گوشیم ندارمش‌ ولی بزن‌ number book میاد بالا‌  شماره‌ های‌ ناشناس رو وارد میکنی‌ بهت ...

دوست جون من هر شماره ای غیراز شماره مخاطبهای خودمو میزنم هیچی نمیاره..درست کار نمیکنه که..

یادت باشه واسه نصبش فی لتر شکنت روشن باشه حتما

دوست جون من این برنامه ها رو نصب کردم.. اونی که میکروفن چشم داره..

Hvr

چطور میشه شکل آیکن رو تغییر داد که متوجه نصب برنامه نشه..

اچ وی آر بهتره یا اون یکی؟

اگر شخص گوشیش زنگ بخوره یا باطری تموم کنه یا زمانی که با آنتی ویروس کیلین میکنه حافظه کش رو..پیغامی .. اخطاری.. یا پیام کمبود فضای ذخیره یا هرچیزی که لو بره نمیاد؟

یا موقع نصب ایمیل اون شماره به صورت خودکار وارد شده بود و هرکاری کردم که تغییر کنه نشد..به اون ایمیل چیزی ارسال نمیکنن که بفهمه..

یه مسئله ای با hvrپیدا کردم.. از صبح رو گوشی خودم زدم ضبط صدا معایبش رو پیدا کنم بعدا ازش بتونم با خیال راحت استفاده کنم..

تو ضبط .. هر بار که یه رکوردی رو ضبط میکنه و به صورت خودکار ذخیره میکنه و میره ادامه بده و یه رکورد دیگه بگیره تو نوار اعلان بالای گوشی یه علامتی میاد که وقتی بازش میکنی زده مشخص شد که hvr داره از میکروفن استفاده میکنه..میزنی پاک دوباره سری بعد میاد.. میرم تو تنظیمات و خاموش رو میزنم میاد.. میرم تو اعلانات و دریافت اعلانات از hvrرو خاموش میکنم که اعلانات نده با اینکه خاموشه و داره مخفی ضبط میکنه ولی بازم اون اعلان میاد..

چطور همسر شما متوجه این عیب برنامه نشدن و شک نکردن..

یا اگر با انتی ویروس بخوای ویروس یابی کنی یا حافظه رو با اون جارو بخوای پاک کنی میزنه ایکن برنامه رو مثل باقی آیکن های موجود در گوشی نشون میده و اگر طرف کنجکاو شه که این آیکن چی بود و بگرده از اونجایی که نمیشه آیکن رو تغیر شکل داد یا مخفی کرد متوجه میشه..

یه عیب دیگه اینکه صداهای ضبط شده به محض اینکه بری گوش بدی تو پوشه فایلهای شخصی تو قسمت فایلهای اخیر میاد..و اگر صدایی رو گوش کردی باید بری اونجا رو هم پاک کنی..

یه مسئله ای با hvrپیدا کردم.. از صبح رو گوشی خودم زدم ضبط صدا معایبش رو پیدا کنم بعدا ازش بتونم با خ ...

من نه رو گوشب خودم نه شوهرم همچین نوتیفیکیشنی نمیاد.همه رو غیر فعال کردم و اصلا هشدار نمیده.اون اچ وی ار که چشم و کلاه داره اون عالیه.اصلا پیغام نمیده

خوشحالی یعنی ....
من نه رو گوشب خودم نه شوهرم همچین نوتیفیکیشنی نمیاد.همه رو غیر فعال کردم و اصلا هشدار نمیده.اون اچ و ...

منم همونو نصب کردم ولی بعد اینکه ۲مگ صوت ضبط میکنه اونو ذخیره میکنه و میره یکی دیگه ضبط کنه بعد بالای صفحه یه اعلان میاد که میگه اچ وی ار داره از میکروفن استفاده میکنه.. از تو تنظیمات گوشی اعلان رو خاموش میکنم ولی بازم میاد و باید تو تنظیماتی که تو نوار زیر اعلان میادبرم کلن اف کنم تا دیگه نیاد..هر صوتی رو که گوش میدم باید پاک کنم والا میره تو فایلهای اخیر..تو انتی ویروس هم مشخص میشه این برنامه رو گوشی نصب هست..گوشی من سامسونگ..

چطور ایکن این برنامه رو مخفی کردی؟ گزینه مخفی کردن نداره که..

تو گوگل هم راجب این برنامه توضیح نداده..

چه جالب ، یه روزی یه جایی توی بخشی از زندگیت لنگیدی  ، بدون نتیجه ی کارت بوده و خدا خواسته . طر ...

سلام عزیزم ممنون از تجربه ای که در اختیارمون گذاشتی

من نصب کردم مخفی شد اما نمیدونمهنوز چجوری باید پیداش کنم چی بزنم دقیقا

در حال تلاش برای پروانه شدن..🦋

اینو نصب کردم که گفتید

همینه ماله من.شاید به خاطرانتی ویروسه که میاد.وگرنه این برنامه اصلا نوتیفیکیشن نداره. و تو جزییاتشم نوشته که اعلان نمیاد و به نظرم انتی ویروس دلیت کن دوباره امتحان کن.من گوشی شوهرم یه امکانی داره که میشه برنامه مخفی کرد ولی خودش نمیدونه.البته یه برنامه دیگه هست که اون خودش خودش مخفی میکنه.میتونی تو یه پوشه مخفی کنی .ولی اگه زیاد با گوشب ور میره ممکنه ببینه.

خوشحالی یعنی ....
همینه ماله من.شاید به خاطرانتی ویروسه که میاد.وگرنه این برنامه اصلا نوتیفیکیشن نداره. و تو جزییاتشم ...

منم گوشی قدیمیم این امکان رو داشت که برنامه های من رو هر کدوم رو که نمیخوای مخفی یا غیر فعال کنم ولی این گوشیم نداره اون برنامه ای که میگی خودشو مخفی میکنه تو گوگل سرچ میکردم گفته بود ۳بار باید دکمه زیاد کردن صدا رو بزنه شروع به ضبط میکنه و ۳بار دکمه کم کردن رو بزنه قطع میشه.. شوهر من با گوشی اهنگ گوش میده و با اون دکمه ها هر روز کار میکنه و به کارم نمیاد..

من نه رو گوشب خودم نه شوهرم همچین نوتیفیکیشنی نمیاد.همه رو غیر فعال کردم و اصلا هشدار نمیده.اون اچ و ...

دوست جون فهمیدم چطور مخفی کنم برنامه رو.. تو خودش که همچین ویژگی نیست ولی تو تنظیمات گوشیم تو منو صفحه نمایش گزینه صفحه اصلی رو باز کردم دیدم ویژگی مخفی کردن برنامه ها اونجاست...