1۴ ماهشه به جز میوه و ماکارونی هیچ غذایی نمیخوره البته وزنگیریش خوبه ها ولی میترسم به طعم غذا عادت نکنه دیگه غذا نخوره گشنه هم که باشه نمیخوره تا میوه بدم
But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله دختر منم به جز ماکارونی و برنج خالی چیزی نمیخورد تا میکفت نه مادرشوهرم خودشو میکشت که پاشم مامارونی بپزم اما جلوشون وایستادم دو روز تو خونه دگرسنه موند نه اون حدا شیر و ماست ...میخورد روز سوم رفتیم خونه مادرشوهرم طبث معمول گفت ماکا میخوام مادرشوهرم پا میشد نزاشتم لطفا نکنبن باور نمیکنی درست بعد دو ساعت اومد گفت ماما غذامو بده 😂😂برای اولین بار قرمه سبزی خورد الانم از کشک بادمجون تا میرزا قاسمی میخوره فقط سس مایونز و نوشابه دوس نداره