2777
2789

بچه ها من عداقه ای ندارم

نگید چرا اومدی پ،بخاطر فشار خانوادهههه

نمیتونمم انصراف بوم پول زیادی میخاد

البته الان دانشجو ام

علاقه ام لاین تراپیست مو هست،کراتین و احیا

دارم تو این لاین تخصصی اموزش میبینم

وقتی درسای تخصصی اخیا و کراتینو میخونم اصلااا خسته نمیشم و لذت میبرم اما تو دانشگاه اصلااا هییچ حوصله ای برا کلاس و درس خوندن ندارن و هیچچچ وقت گوش نمیدم

درسامون اصلااا سخت نیس اما برا من چون علاقه ندارم کابوسن

جو دانشگاه بشدت سمی و عقب افتادس

چادر اجباری در محیط دانشگاه

دانشگاه تک جنسیتی

برخورد خیییلی بد عوامل اشپزخانه و سلف و سرپرست و اساتید

جو زیر اب زن خابگاه

حتی لاک نمیشه زد

نگید تو شهر ما انقد گیر نمیدن،ت  دانشگاه ما واقعااا گیر میدن

حتی اگ رژ بزنی😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم

من فرهنگیان قبول شدم بخاطر همین چیزایی که گفتی مصاحبشو کاری کردم رد شم. با حجاب نرفتم

جوش برام سنگین بود رفتم اونجا مصاحبه

پر زنای عبوس و خشک مذهبی بود

ولی الان بعد ۱۲ سال مث چی پشیمونم

کاش ۴ سال اونارو تحمل میکردم معلم میشدم

هفته ای ۳ روز میرفتم سرکار بقیشم زندگی میکردم هر طور دوست داشتم

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

چقد عقده ای بازی درمیارن

حق داری

اما از اول میدونستی همین اش و همین کاسه ست

کارکردن برا دولت این محدودیت هارو هم داره 

باید ازاول قبول نمیکردی و جلو خانوادت می ایستادی

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

دیگه حالا که رفتی خداروشکر کن یه شغلیه که خیلی وقت ازاد داری به علاقت برسی

من قبل نتیجه نهایی انصراف دادم اگه نداده بودم احتمالا الان حال تو رو داشتم 💔

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

عزیزممن فرهنگیان قبول شدم بخاطر همین چیزایی که گفتی مصاحبشو کاری کردم رد شم. با حجاب نرفتمجوش برام س ...

هرطور دوست داشتی نیست

تو خیابون و اینور اونور نمیتونی اونطور که دلت میخواد باشی 

اگرم جایی ببیننت زیر اب تو میزنن

نمیتونی هم خر بخوای هم خرما رو 

چون از اقوام ما معلم بودن از اونا شنیدم

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
هرطور دوست داشتی نیستتو خیابون و اینور اونور نمیتونی اونطور که دلت میخواد باشی اگرم جایی ببیننت زیر ...

من جاریم معلمه

والا هرجور میخواد هست

فقط تو مدرسه چادر میپوشه

شالم سرش نمیکنه بیرون

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
من جاریم معلمهوالا هرجور میخواد هستفقط تو مدرسه چادر میپوشهشالم سرش نمیکنه بیرون

خب الان جو کمی فرق کرده و حجاب از اجبار بودن دراومده

اما حتی اگه اونم ببینن گزارشش رو میدن

توفضای مدرسه مخبر زیاده  چون بین معلما رقابتم هست

حتی خود بچه های مدرسه هم ممکنه زیراب معلم رو بزنن

بله فرهنگیان من دوست ندارم واقعا جوش سنگین اصلا راحت نیستم حس میکنم اسیری توش هرچی بگن باید همون انجام بدی

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

از هر نظر معلمی خیلی بهتره تا آرایشگری و زیبایی

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم