2777
2789

قسمتت باشه میاد به سوره و اینا نیس

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با واسطه یا غیر مستقیم بهش برسونچر ا به هم خورد؟

نمیدونم من زیاد محل ندادم یا چی قرار بود یه مدت حرف بزنیم نه من شماره دادم نه اون الان دلم میخواد دوباره بیاد سوره ای هس بخونم؟

نمیدونم من زیاد محل ندادم یا چی قرار بود یه مدت حرف بزنیم نه من شماره دادم نه اون الان دلم میخواد دو ...

از کجا شناختیش؟

اشناییتون چطوری بود؟

اشنا هست؟

چرا شماره ندادین؟

تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

دخترمن یه خواستگار داره عاشق دخترمه، چند ساله عاشقشه ،فکرنکنم خواستگار به این علاقه دوباره پیدابشه ولی پسره ظاهر خوبی نداره منظورم زیبایی هست چهر ش به دل نمیشینه و زشته ،هرکسی از خانوادم دیدتش گفته بی ریخته منم موندم دخترمم هنوز از این موضوع بی خبره 

از کجا شناختیش؟اشناییتون چطوری بود؟اشنا هست؟چرا شماره ندادین؟

نه هم شهریه غریبس رفتیم کافه داشت شب میشد گفته بود یه مدت تلفنی حرف میزنیم من گفتم دیره دیگه پاشیم بریم عجله داشتم نه اون شماره داد نه من بعد هم زنگ نزدن بدن

دخترمن یه خواستگار داره عاشق دخترمه، چند ساله عاشقشه ،فکرنکنم خواستگار به این علاقه دوباره پیدابشه و ...

فعلا خودتون رو درست کنین بعد دخترتون رو

گفتین ،هرکسی از خانوادم دیدتش گفته بی ریخته منم موندم دخترمم هنوز از این موضوع بی خبره 

اگه ادم خوبیه نه پدر و مادر نه خونواده نه اقوام حق ندارین درباره قیافش اینقدر دخالت کنین

ممکنه دخترتون بگه قشنگ ترینه

یا شما یکی رو بگین خوبه دخترتون بگه زشته

درضمن اولویت ها مهمه  ممکنه دترتون اضلا عشق براش مهم نباشه و اولویتش چیزای دیگه باشه

تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین