2777
2789
عنوان

از پوشک کرفتن کودک

276 بازدید | 40 پست

سلام دوستای نی نی سایتی.

دخترم 2سال و هشت ماهشه

4ماه پیش اقدام کردم برای از پوشک گرفتنش هیچ همکاری نداشت.1هفته بعد بستمش

الان چند روزه که دوباره دارم تلاش میکنم.تو این 2.3روز حتی یه بارم تو دستشویی جیش نکرده.

تو دستشویی خوشو نگه میداره و چند دقیقه بعد تو شلوارش جیش میکنه.

مخیط دستشویی رو دوس داره لگنش رو هم دوست داره.

نمیدونم مشکلش چیه.

وقتی هم تو شلوارش جیش میکنه متوجه هست و صدام میکنه.

کسی راهکاری واس این مشکل داره؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکم آب بریز رواون ناحیه یکم سرد باشه نه خیلی که بچه یخ کنه بعد جیش میکنه

من یه مادر شاد وپر انرژی وجوانم   تو بچگی فکر میکردم سی سالگی یعنی آدم خیلی پیر میشه کم کم فهمیدم بابا 30 که اوله جوونیه 😁😁بعد الان فکر میکنم نه من تو 30 سالگی یه داماد دارم واحیانا تا35 سالگی نوه دار میشم😬😬دلم میخواد از اینجا بریم تا دخترم بتونه بچگی کنه نه اینکه بچه بزرگ کنه😢😢😢من قربانی یک رسم مسخره هستم... تو خانوادمون هیچکی زیر 20 ازدواج نکرده ولی منو امتحانی تو بچگی شوهر دادن وبعد این آزمایش فهمیدن کارشون غلطه ودخترای بعد از منو مثلا دختر خاله هامو اینارو گزاشتن بزرگ شن بعد عروسشون کنن  ولی من به خاطره دخترم میجنگم ونمیزارم اونم تجربه های تلخ منو تجربه کنه😍😍😍 چه خوبه اختلاف سنی با بچه هام کمه ومثل یه خواهر بزرگترم براشون تا مامان چون حرفشونو میفهمم چون با پسرم 16 سال اختلاف و دخترم که خرداد به دنیا میاد 18سال اختلاف سنی دارم🌷🌷🌷من یاد گرفتم نیمه پره لیوان ببینم مثلا فداسرم که شوهرم صبح ساعت 7 میره شب ساعت 9 برمیگرده ونمیبینمش در عوض اینجوری اون قدر پول داریم که بتونیم تو رفاه باشیم ای ام یک زن مهرباااان ودلسوز امضام طولانی شد هنوز درمورد پسرم ننوشتم خخخ حالا انشالله امضای بعدی دخترم پسرم عاشقتونم

عجله نکن.خودش به وقتش میگه مامان دیگه پوشک نمیخوام.دختر من 3 سالش بود .خودش دیگه نخواست پوشکش کنم.ضمنا اگه هر دو از توالت فرنگی استفاده کنید خیلی تاثیر داره

آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران تلف نکن .... !

باخودت ببردستشوی دخترمن نوزده ماهشه واکسنشوکه زدم دیگه ازپوشکم گرفتمش الان شباهم پوشکش میکنم میگه جیش دارم هی بهش بگو

نرگس السادات سابقم گوشیم هنگ کرده برگشت به کارخانه کردم کاربریم ترکیدگی نگین کاربرجدید

اسی مشکل من حادتره،،،پسرم دوسالشه جیش داره شدید خودشو نگه میداره نمیکنه دکتر بردمش میگه بخاطر از شیر گرفتن عصبی شده لج میکنه کاش شلوارشو تند تند هیس میکرد ولی اینجوری خودشو نگه نمیداشت،،،،راهکاری ندارین خودشو نگه نداره

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها
اسی مشکل من حادتره،،،پسرم دوسالشه جیش داره شدید خودشو نگه میداره نمیکنه دکتر بردمش میگه بخاطر از شیر ...

اوخ اوخ.اکثر بچه ها مشکل کنترل ادرار دارن.تو 2سالگی چطور خودشو نگه میداره.