2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تیرگی  کشانه ران و واژن میتونه از اختلالت هورمونی باشه؟من زیر بغلم سفیده ولی اون قسمتا تیره هست تنبلی تخمدان هم دارم وپریودهای نامنظم، موهای زاید زیر چونم درمیاد فک کنم هورمون مردانم زیاد شده که مو زیر چونم در میاد دکترهم فعلا نرفتم

تیرگی  کشانه ران و واژن میتونه از اختلالت هورمونی باشه؟من زیر بغلم سفیده ولی اون قسمتا تیره هست ...

منم دقیقا همین مشکلارم دارم خـــیلی بدنم مو داره

منم دقیقا همین مشکلارم دارم خـــیلی بدنم مو داره

خیلی بده منم اینجوریم😬من یه جایی خوندم‌که میتونه از مشکلات هورمونی باشه مخصوصا سیاهی کشانه ران و واژن،باید اول این مشکل هورمونی رو برطرف کنیم

خیلی بده منم اینجوریم😬من یه جایی خوندم‌که میتونه از مشکلات هورمونی باشه مخصوصا سیاهی کشانه ران و وا ...

ارع فک کنم مشکل هورمونیه چون تو ما ارژیم هست متاسفانه از فامیلا رفتن گفتن هورمونیه،ی کرمی چیزی نیست ک بزنیم خوب بشه  

ارع فک کنم مشکل هورمونیه چون تو ما ارژیم هست متاسفانه از فامیلا رفتن گفتن هورمونیه،ی کرمی چیزی نیست ...

نمیدونم والا،ولی اول باید آزمایش هورمون واین چیزا بدیم مطمعن بشیم بعد اگه بریم دکتر خودش دارومیده که ترشح هورمون تو بدنمون نرمال بشه اونوقت مشکلات پرمویی و این چیزا حل میشه برای تیرگی هم من کرمی چیزی نمیشناسم☹ولی میگن با لیزر ودستگاه روشن کننده روشن میشه