2777
2789
عنوان

فقط برای درد و دل اومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 110 پست
میکردی*

افرین الان که به اینده فکر میکنم ارومتر میشم، درسته حرفتون امکان داشت بدتر بشه و توی ازدواج متوجه بشم، اونموقع مطمعنم دیگه زنده نمیموندم

خیلی ممنونم

یکی از مهمترین رفتارایی که داشت و منو خیلی شیفته خودش کرده بود، خیلی ببخشید اینو میگم اما حداقل در ظ ...

چه جوری ثابت کرد؟

ببخش راحت حرف میزنم 

عقیده من اینه از تجرببات بقیه تا میشه استفاده کن چون قیمت بالای داره که خودت یاد بگیری هزینه اش 

همین حال الان خودته

«پائیز جان» کمی از خودت برایم بگو خنده‌ی چه کسی را دیدی که برگ‌هایت زرد شد و ریخت و عاشق شدی ...!؟آباندخت  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افرین الان که به اینده فکر میکنم ارومتر میشم، درسته حرفتون امکان داشت بدتر بشه و توی ازدواج متوجه بش ...

خوشحالم با فردی با هوش و ذکاوت شما هم سخن شدم

تو اوج عصبانیت تونستی ذهنت کنترل کنی👌👌👌👌

«پائیز جان» کمی از خودت برایم بگو خنده‌ی چه کسی را دیدی که برگ‌هایت زرد شد و ریخت و عاشق شدی ...!؟آباندخت  

ببین من خودم زندگی فوق العاده پرنشیب و با تنشی گذروندم

به جای رسیدم به تمام اعتقاداتم توهین کردم

جلوی پدر و مادرم مرگشون خواستم

الان با چند سال پیشم خیلی فرق کردم 

همون سختی و الماس ... الان درک میکنم

قبلا مسخره میکردم

خوشحالم با فردی با هوش و ذکاوت شما هم سخن شدم تو اوج عصبانیت تونستی ذهنت کنترل کنی👌👌👌👌

حرف شما کاملا حقه، حتی تصورشم برام عذاب اوره شاید یکی دیگه توی شرایط من باشه زیاد اذیت نشه، اما من همیشه به پاک بودنم افتخار میکردم، دوست داشتم همسرمم مثل خودمم باشه با اینکه یه بارشو میدونستم و باهاش کنار اومده بودم اما برای دومیش اگه توی زندگی مشترکمون میفهمیدم شاید دست به کاری میزدم که باعث یه عمر پشیمونی میشد، خیلی کمکم کردید🌷

ببین من خودم زندگی فوق العاده پرنشیب و با تنشی گذروندم به جای رسیدم به تمام اعتقاداتم توهین کردم ج ...

ببینید یه جورایی برام بت شده بود، همه چیزم شده بود نمیدونم تجربه داشتید یا نه، یه روز که ازش خبر نداشتم کلافه بودم غذا نمیتپنستم بخورم شب نمیاونستم بخوابم تا یه خبری ازش میرسید خیالم راحت میشد، نمیدونم تا حالا کسی این مقدار دوست داشتنو تجربه کرده یا نه، یهو اون همه علاقه توی چند دقیقه تبدیل به تنفر شد

حرف شما کاملا حقه، حتی تصورشم برام عذاب اوره شاید یکی دیگه توی شرایط من باشه زیاد اذیت نشه، اما من ه ...

با تمام وجودم درکت میکنم 

حتما انتخاب شدی برای بهتر شدن دست نیافتنی 

کاری کن قدمات محکمتر از قبل بشه

سوگواری بکن برای احساست گریه با کسی ک راحتی حرف بزن

کلا فکر کن عزیزت باید خاک کنی

ولی بعدش محکمتر قوی تر 

پاکش کن اصلا نبوده

با تمام وجودم درکت میکنم  حتما انتخاب شدی برای بهتر شدن دست نیافتنی  کاری کن قدمات محکمت ...

بخدا این جملتو روی یه کاغذ مینویسم تا ابد نگه میدارم، چقدر قشنگ گفتی: فکر کن عزیزت باید خاک کنی

همین الان همینکارو میکنم  تمام سعیمو میکنم برای همیشه فراموسش کنم، خیلی برام عزیز بود اما دیگه تمومش میکنم، چقدر این جملت ارومم کرد

ببینید یه جورایی برام بت شده بود، همه چیزم شده بود نمیدونم تجربه داشتید یا نه، یه روز که ازش خبر ندا ...

بت.دیر یا زود باید شکست 

طرف مقابل خدا نکن ک توقع خودت بره بالا 

برای ازدواج حتما فکر کن اصلا ببین دلیل ازدواجت چیه 

البته تا چند وقت که تو رابطه نرو بذار ذهنت اروم بشه

شاید سختتر از شما تجربه کردم

در مدت 10 روز 14 کیلو کم کردم بردنم روانپزشک زیاد توضیح نمیدم ک خسته بشی 

فقط بدون زیادیم

بخدا این جملتو روی یه کاغذ مینویسم تا ابد نگه میدارم، چقدر قشنگ گفتی: فکر کن عزیزت باید خاک کنی همی ...

👌👌👌اول قشنگ فکر کن اگر تصمیمت جدیه و برنمیگردی و یا جواب نمیدی این کار بکن

بعدش برو تو بیابون ی جا ک راحت فریاد بزنی 

بلند گریه کن اصلا ی عروسک هم خاک کن تصور کن مریض شد و... خاکش کن

بعدش مهم که چقدر قوی باشی و با اراده

این ک میگم فکراتو کامل بکن چون میدونم اذیت میشی

بعدش اگر اومد طرفت از دلسوزی اصلا نباید بری طرفش 

تو رابطه ترحم ممنوع دلسوزی نداریم 

چون بعد باز اگر فراموش نکنی همین آش و همین کاسه

و فقط شما داغون و خسته تر از الان

👌👌👌اول قشنگ فکر کن اگر تصمیمت جدیه و برنمیگردی و یا جواب نمیدی این کار بکن بعدش برو تو بیابون ی ...

اره مطمعنم راه برگشتی نیست، دست خودم نیست دلم راضی به برگشت نیست، اتفاقا چقدر دلم فریاد میخواد، همینکاری که شما گفتیدو میکنم، خداروشکر به اندازه کافی اراده دارم، میدونم سخته اما باید این راه برم، برای شما هم ارزوی سلامتی و خوشبختی دارم انشاالله به تمام ارزوهاتون برسید

بنویس برای خودت تو بدترین شرایط فکرهای بچه گانه ممنوع 

خودزنی و به مرگ فکر کردن نداری 

قانون برای خودت بنویس

بعد از سوگواری میتونی خط عوض کن( هدیه هاش دور کن اولش سخته ولی محکمتر میشی )ببخش راه ارتباطی مسدود

ولی فهمیدم عاقلی و محکم. 👌👌

درود بر تو پسر آریایی اصیل

اره مطمعنم راه برگشتی نیست، دست خودم نیست دلم راضی به برگشت نیست، اتفاقا چقدر دلم فریاد میخواد، همین ...

حتما که همینطوره اولش گفتم اراده ک عاقل از صفات خوبته

وقتی من ظریفه تونستم حتما حتما و حتما میتونی

اگر کاری داشتی مثل خواهر بزرگتر هستم بپرس دو تا گوش هم دارم برای سکوت و فقط شنیدن

راستی به فکر عشق اول زندگیتم باش 

قلب و ذهن و روح در کالبد ایشون بهش رسیدی فراموش نکن از همه بیشتر ایشون دوستت داره بی ریا و صاف مثل اینه 

عشق اولت میدونی کیه ک؟❤