2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۳ کیلو

صبحانه خامه و مربا . تخم مرغ ، شیر و عسل بده . نهار هم ماکارونی ، برنج ، سیب زمینی ، سوپ با کره یا روغن حیوانی براش درست کن خیلی خوبه ، توی غذا هاش از عصاره قلم استفاده کن عالیه . میان وعده هم بهش دنت بده یا شیر موز یا سیب و موز . هر روز بهش ماست خامه ای بده 

خداجونم مرسی همیشه هرچی خواستم بهترینشو بهم دادی   

با سلام.پاسخگوی سوالات شما در زمینه طب کودکان.و همچنین مشاوره در زمینه تغذیه و رشد کودکان میباشم. دوازده سال سابقه تخصصی در زمینه رشد و قد کودکان.#دکتر_ فرشید _صادقی. #متخصص _کودکان_ نوزادان.#تخصص_تغذیه_رشد_آلرژی.دوازده سال سابقه ی تخصصی در زمینه ی قد و وزن. پاسخ دهی به سوالات شما در پیج اینستاگرام به نشانی  @clinic.dr.farshid_sadeghi

خدایااا شکرت به خاطر وجود نازنین دخترم. فاطمه خانم مامان در تاریخ ۱۰/۱۱/۹۴ زمینی شد و به زندگیمون روشنایی بخشید. خدایا خودت نگهدار دخترمون باش