2777
2789
عنوان

باید چند کیلو بشم🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 97 پست
۱۰۰۰ بار گرفتم و ول کردم 😬

اها ارادت قوی نیست منم مثله تو بودم نمیدونم چی شد یدفعه ارادمو قوی کردم هر کسی منو میبینه تعجب میکنه اخه اصلا اراده نداشتم الانم که شش ماه به عیده باید دست بکار شیم🙂

ن بابا خوب نیستم میخام باس نم بزرگ تر بشه

میخوای با سن بزرگ بشه کنار تغذیه ورزشم باید بکنی

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بدون چربیو باربی حسابی کنی ۱۵ تا کمتر از قدت ۱۰ کیلو ام اختلاف خوبیه ولی متناسبه

😘😘😘

وزن رو میشه روش کار کنی ، کم و زیاد بشه

ای کاش برای افزایش قد هم راهی بود

واقعا دلم میخواست به 170 برسم

هیچ یک از شرایطی که در زندگی با آن روبرو می شوید تصادفی نیست!🪄هر موقعیت با هدفِ سوق دادنِ شما به سطحِ بالاتری از آگاهی ایجاد می شود🧞‍♀️💙

میخوای با سن بزرگ بشه کنار تغذیه ورزشم باید بکنی

باشگاه میرم عزیزم

خدایا بابت دوقلو هایی ک بهم دادی شکرت پسرهای گلم بنیامین و پارسا.یک دختر خوشگل دوساله هم دارم ک نفسمه.                    (دوقلوهای نازم برا قانون جذبه ک ایشالله واقعی میشه)
😘😘😘 وزن رو میشه روش کار کنی ، کم و زیاد بشه ای کاش برای افزایش قد هم راهی بود واقعا دلم میخواس ...

اره میشه ولی کو اراده😢 کاش منم می تونستم

عزیزم همه چیزم آدم داشته باشه همیشه حسرت یه چیزاییو داره هیچوقت همه چی ایده آل نیست خودتو همینجوری دوس داشته باش💓

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

بارفیکس خیلی خوبه

با بارفیکس چقد قد میکشی اگه کار بکنی ؟

هیچ یک از شرایطی که در زندگی با آن روبرو می شوید تصادفی نیست!🪄هر موقعیت با هدفِ سوق دادنِ شما به سطحِ بالاتری از آگاهی ایجاد می شود🧞‍♀️💙

اها ارادت قوی نیست منم مثله تو بودم نمیدونم چی شد یدفعه ارادمو قوی کردم هر کسی منو میبینه تعجب میکنه ...

دقیقا اراده ندارم، سریع رژیم رو بی خیال میشم... انقدر هم بد هیکل شدم که حد نداره

کیمیاگر شده ام ...