2777
2789
عنوان

باید چند کیلو بشم🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 97 پست
اندازه نمیگیرم ولی بعد از اینکه حجم غذام رو کم کردم به بار اندازه گرفتم بالای ۲۰۰۰ بود

۲۰۰۰تا😱این همه رو کجا جا میدی خواهر😩

با این کالری معلومه که لاغر نمیشی😳

چن کیلویی؟

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باعث شرمندگی، جمعه دو هفته پیش گرفتم ۱۰۰/۲۰۰ 😐

دشمنت شرمنده عخشم😘

روزی ۱۸۰۰کالری مصرف کن

نون بیشتر از چهار کف دست نخور

برنج بیشتر از سه کفگیر تو هفته نخور

بستنی و هله هوله خیلی خیلی کم

تو هفته اول سه چهار کیلو کم میکنی💪💪💪

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍

هر ساعت ۲۰ یا ۳۰ تا دراز نشست برو و روزی ۳۰ دقیقه پیاده روی کن خیلییییی میوه سبزیجات بخور چای و قهوه بدون قند فراموش نشه دراز بکش رو زمین و ۴۰ تا درااز بکش دوچرخه بزن  در روز ۸ لیوان اب بخور بدنج و نون رو حذف کن سوپ هم لاغر میکنه هر روز ۲ قاشق اب لیمو با اب ولرم ناشتا بخور   ناشتا سیب بخور  صبحونه بعد ساعت ۱۰ صبحونه نیس!!!!

ناهارت ما بین ۱۲ و ۱ باشه شام هم دیر تر از ۹ نخور ساعت ۱۰ بخواب ۸ بیدار شو  وقتایی که غذای برنجی داری تو به جای برنج و نون یه ظرف خورشت بخور  قبل خواب یه لیوان اب  بخور مصرفت رو از گوشی و تلویزیوون بیار پایین تحرک داشته باش حتی کار هلی خونه هم نتیجه میزاره  با همینا تو هر ماه ۵ تا ۶ کیلو وزن کم کنین 

البته اراده هم مهمه 

برای  اینکه ارادت بره بالا لباس تنگ بپوش و ورزش کن و سعی کن خودت رو به اون سایز برسونی گن هم ببند😅😂