2777
2789
عنوان

باید چند کیلو بشم🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 97 پست
خوبی که من ۳ سانت از تو کوتاهترم، حدود ۳۰ تا از تو بیشترم 😐

اهاا رژیم میگیرید یا تصمیمی ندارید!

اخه من ۸۷ کیلو بودم ۱۷ کیلو کم کردم با این وجود اصلا هنوز از اندامم راضی نیستم

پس من ک قدم 160 هست باید چند بشم 😅😂

اگه بدون چربیو باربی حسابی کنی ۱۵ تا کمتر از قدت

۱۰ کیلو ام اختلاف خوبیه ولی متناسبه

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قد منهای ۱۱۰میشه وزن ایده آل😍۶۳خیلی خوب میشی😍 فقط ورزش هم بکن که زود تر پهلوت جمع بشه👌

یعنی من باید برسم به 50 ؟🤕😅😂

هیچ یک از شرایطی که در زندگی با آن روبرو می شوید تصادفی نیست!🪄هر موقعیت با هدفِ سوق دادنِ شما به سطحِ بالاتری از آگاهی ایجاد می شود🧞‍♀️💙

۵۳کیلو وزن ایده آلته👌

کم نیست من میخام ۵۵ باشم

خدایا بابت دوقلو هایی ک بهم دادی شکرت پسرهای گلم بنیامین و پارسا.یک دختر خوشگل دوساله هم دارم ک نفسمه.                    (دوقلوهای نازم برا قانون جذبه ک ایشالله واقعی میشه)
شما که خیلی خوبی🙄خوشبحالت

ن بابا خوب نیستم میخام باس نم بزرگ تر بشه

خدایا بابت دوقلو هایی ک بهم دادی شکرت پسرهای گلم بنیامین و پارسا.یک دختر خوشگل دوساله هم دارم ک نفسمه.                    (دوقلوهای نازم برا قانون جذبه ک ایشالله واقعی میشه)
اهاا رژیم میگیرید یا تصمیمی ندارید! اخه من ۸۷ کیلو بودم ۱۷ کیلو کم کردم با این وجود اصلا هنوز از ان ...

من ۲۰تا کم کردم،میخوام ۱۲تا دیگه کم کنم😁

قدم۱۷۰،وزنم۷۰

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
من متاسفانه استخون بندیم درشته😑

ببین استخون یه آدم بالغ از 13 تا 15 کیلوئه. پس این مبحث درشتو بذار کنار. یه6-7 کیلو دیگه کم کنی استخون بندیت به چشم نمیاد

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄