من خودم خاطره ای ندارم...اما تو شب آشنایی خواهرم تو اشپزخونه قایم شده بودم که تو کارا به خواهرم کمک کنم ...تا اخر مجلس کسی نفهمید تا مامانم سوتی داد اومد تو اشپزخونه با صدای بلند گفت یه چایی بریز ببرم برا مهمونا...بعدشم خودزنی میکرد که وای فهمیدن
چقدر صدای آمدنِ پاییز شبیه صدای قدم های تو بود ملتهب، مرموز، دوست داشتنی... چقدر هوای پاییز شبیه دست های توست نه گرم، نه سرد، همیشه بلاتکلیف... چقدر صدای خش خش برگ ها شبیه صدای قلب من است که خواست، افتاد، شکست... چقدر این پیاده روها پر از آرزوهای من است نارنجیِ یکدست، پُر از آدم های دست در دست،مست...چقدر پاییز شبیه دلتنگی ست شبیه کسی که بود اما رفت کسی که دیگر نیست(:
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
داشتم باشوهرم تو اتاق حرف میزدم برادرزادش به دراتاق تکیه داده بود درمام دستگیرش خرابه با هل دادن بازمیشد همینجور که تکیه داده بود در یهو بازمیشه مجلس همه میخندن
دوبار تکرار شد
تندتند درو میبست😂😂😂
گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
شب خاستگاری وقتی رفتم شوهرمو ببینم فشارم افتاد بم اب قند دادن😜😜خیلی ضایع بود تا الان بهم میگن یه خاطره دیگ خونه بابام یخچالشون خراب بود در یخچال تق و لق بود همون شب دقیق وقتی نشسته بودن مهمونا در یخچال سقوط کرد😳😳😳تا الان یادش میوفتم دوس دارم خودزنی کنممممم
افرین همون اول حساب کار دستش اومد😐😂 وای من اینگونه اگر بشه در آینده همون جا سینی رو میندازم هر هر ...
اومدم چایی رو برداره سینی رو خم کردم قندون کج شد
ما از این خندون شیشه ای سنگینا داشتیم
درش قل خورد افتاد رو پاش
چقدر صدای آمدنِ پاییز شبیه صدای قدم های تو بود ملتهب، مرموز، دوست داشتنی... چقدر هوای پاییز شبیه دست های توست نه گرم، نه سرد، همیشه بلاتکلیف... چقدر صدای خش خش برگ ها شبیه صدای قلب من است که خواست، افتاد، شکست... چقدر این پیاده روها پر از آرزوهای من است نارنجیِ یکدست، پُر از آدم های دست در دست،مست...چقدر پاییز شبیه دلتنگی ست شبیه کسی که بود اما رفت کسی که دیگر نیست(: